Amazondan 5.5 ve Cosori 4.7 var bizde. Önce Cosoriyi almıştık sonra uygun fiyat olunca Bonsenkitchen aldık. Bonsenkitchen daha geniş diye diğerini iade edecektik sonra abimin evinde kullanırız diye düşündük.
Cosorinin üst paneli çok iyi. Uyarısının olması iyi. Haznesi 1 kişi için yeterli bence. Daha küçüklerini düşünmemek lazım. Hatta bir arkadaşıma daha aldırmıştım memnun kaldı.
Ancak Xiaominin 6L olanının fiyatı iyi gibi görünüyor. Bu arada hacimleri litre olarak belirtilse bile iç hacimleri değişebiliyor. Bir de sepetli ise daha da küçülebiliyor.
Cosori gayet iyidir. Eşit pişirmeme gibi bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum mantık hepsinde aynı. Teflon olup olmaması sizin için önemliyse tabi ona göre tercih yapabilirsiniz. Cosori eski modele gerek var mı bilmiyorum sepet isteniyorsa belki olabilir onun dışında 4.7 daha iyi gibi panel vs.
Dual blaze'e gerek yok bence ki mantık olarak her türlü çevirmek gerekebilir diye düşünüyorum. Hatta bir yabancı kanalda göstermişlerdi.
Her ne kadar reklamlarındaki gibi hava alttan da giriyor mevzusu pek gerçeği yansıtmıyor bence yada o oranda yansıtmıyor. Philipsin sepeti telli olması belki bir miktar etkiler ama yani sonuç olarak çevirmeye mecbur kalıyoruz.
Yenilikçi bir tasarım olup airfryer'ın eksilerini tamamlayan bir cihaz görmüştüm ama onun da gücü yetersizmiş. Bence geliştirmeleri lazım bu tarz ürünler olmalı. Çünkü üst üste bindirmeyin mevzusu da kötü, çevirme mevzusu da aşılsa daha iyi olurmuş. Yani ürünü koy bitince al olsa daha da pratik hale gelir. Bu ürün öyle ama işte biraz yetersiz güçte demek ki.
Bu arada 170 dereceydi sanırım belli derecenin üzerine çıkartmayın diyorlar bu airfryerlar için. Bir doktor videosunu çekmişti.