AirFry önerisi

Arkadaşlar merhaba,

Malum kış geliyor yemek yapma konusunda da çok mutfakta vakit kaybetmek istemiyorum. Ayrıca arada sulu yemek yapabileceğim veya ızgara yapabileceğim bir şey lazım ve yemek çeşitliliği ayrıca enerji tüketimi için de 2'li olması çok avantajlı gibi duruyor. Ama seçerken neye dikkat etmem lazım tam detayları bilmiyorum. Bana şöyle işimi görecek birkaç airfryer önerdiler. Bende sizlerle bunu sormak istedim aslında. Şimdi kafamda 4 model var. Hangisini önerirsiniz?

Modeller şöyle:
1- Yasomi Y80
2- COSORI
3- Karaca Multifry 9Lt
4- Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6lt
Bende Philips HD9650/90 modeli var. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Bu üründe sulu ürün yapmak neredeyse imkansız. Çünkü hem delikli altlığı var hemde tamamen çıkmaması temizlik işini zorlaştırdığı için zor oluyor. 4 numaralıyı öneririm. Sulu yemek yapabilirsin. Çünkü tamamen olduğu gibi çıkıyor.

Son düzenleme:
Ben şu an alacak olsam bunu alabilirdim önü camlı olduğu için.

Veya bunu. Çünkü bir sürü aparatı var:

Ama marka takıntınız varsa bilemem.

@Liveria Bu arada benim kullandığım Yui M30 fiyatı baya düşmüş, bi tık sesli çalışması dışında kullanışlı bir model.
ya rehberliğin için çok teşekkür ederim bugün bir kaç video izleyip karar vereceğim. özellikle attığın markalara bakacağım çok teşekkür ederim.

Muhtemelen 1425 watt rezidans başı ama küçük olduğu için ısınmasını telafi ediyor. Biraz geniş duruyor. Normal XXL makinelerden daha büyük sanırım. Benim bir tık hoşuma gitmedi 2 tane hazne olması ama senin hoşuna gidebilir. Karıştırmadan pişirme imkanın olur yiyeceklerini. Elektrikli düdüklülere de bakın hocam.
hocam bunu müşteri hizmetlerine sordum tane başına watt bu şekilde hocam. sanırım ufak veya büyük olsa da 1425 watt'a patates kızartmasını 35 dkya alırım gibi duruyor :D

Son düzenleme:
ya rehberliğin için çok teşekkür ederim bugün bir kaç video izleyip karar vereceğim. özellikle attığın markalara bakacağım çok teşekkür ederim.

hocam bunu müşteri hizmetlerine sordum tane başına watt bu şekilde hocam. sanırım ufak veya büyük olsa da 1425 watt'a patates kızartmasını 35 dkya alırım gibi duruyor :D
Aynen tahmin ettiğim gibi. Bence çift göz olayına girmeyin hiç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı