Airfryer tavsiyesi

Mach1ne

Kilopat
Daha fazla  
Tek yaşıyorum güzel, geniş, pişirmesi iyi olan opsiyonel olarak Wi-Fi bağlantısı olan bir airfryer arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat sıkıntısı yok aklımda olan modelleri aşağıya bırakıyorum,
Xiaomi Smart Air fryer 6.5l (maf10)
Philips HD9867/90
Philips HD9650/90
Philips NA350/00

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimden örnek vererek fikir vermek istiyorum. Modelleri büyük tutmak eğer fiyat sorun değilse çok avantaj sağlıyor. Burada Philips markalarının kapasitesi büyük. Keşke alsaydım dediğim olarak da 2li hazneli makineleri alsam çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bazen 2 adet farklı ürünü tek seferde çıkarmak avantaj sağlıyor. Ama ne olursa olsun ilk önce kapasite olarak büyük olanları almanı tavsiye ediyorum. Philips NA350/00 ürünü 6 litre/3 litre olarak hazneye sahip. İşini görebilir. Kafana yatmazsa Philips HD9650/90 arkadaşımın kullandığı ve benimde bildiğim bir makine. Son derece iyi iş çıkartıyor.

Öncelikle teşekkürler, evet tam olarak bu yüzden büyük düşünüyorum aslında. 2 hazneli olanlar için Philips olmayan bir marka kullanan arkadaşım çok verimli çalışmadığını söylemişti. Tabii denemediğim için bu yoruma katılıyorum veya katılmıyorum diyemem.

Son düzenleme:
Philips olarak hem 9880/80 hem de 9285/96 kullandım. Şu an 9285/96 olan modeli kullanıyorum, tek kişi için bu model daha uygun olabilir. 9880/80 çok büyük, çift yemek için belki tercih edilebilir. Ben genelde kullanırken çift yemek çıkarmıyorum. İkisinin de pişirmesi gayet iyi, uzaktan bağlantısı da bulunuyor. İkisinin de üzeceğini düşünmüyorum.

Philips olarak hem 9880/80 hem de 9285/96 kullandım. Şu an 9285/96 olan modeli kullanıyorum, tek kişi için bu model daha uygun olabilir. 9880/80 çok büyük, çift yemek için belki tercih edilebilir. Ben genelde kullanırken çift yemek çıkarmıyorum. İkisinin de pişirmesi gayet iyi, uzaktan bağlantısı da bulunuyor. İkisinin de üzeceğini düşünmüyorum.
Öneri için teşekkürler, çift yemek konusunda şöyle bir soru işaretim oluyor aslında ilk öneri sunan arkadaşın bahsettiği gibi 2li olanlarda sıcaklık kaybı olmuyorsa örneğin bir yanda patates ve tavuk aynı anda pişebiliyorsa o da tercihim olabilir. Onun dışında çift yemeği 3.5L Xiaomi de denediğimde üstte tavuk altta patates pek hoş sonuçları olmadı yağının damlayıp ıslatması gibi.

2li'lerin ısıtma düzenekleri birbirinden farklı oluyor. Süresi, ısısı falan. İstediğini kızartırsın o hazne içerisinde. Almışken gerçekten -eğer para sıkıntısı yoksa- büyük olanı al. Ben HD9255/60'ı kullanıyorum. 4.1 Lt kapasite diyor. Tek kişiyim ama bazen daha büyüğünü keşke alsam diyorum. Büyüklük gerçekten avantaj sağlıyor ve küçük bir boyut yetmediğinde ya da eksik geldiğinde büyütme şansın pek olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı