AirPods 1. Nesil Sol Kulaklık Bağlantısı Kopuyor

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçenlerde başladı bu problem. En başta ikisinden de ses geliyor, sonrasında birdenbire ses gidiyor sol taraftan. Bakıyorum şarjı da var. Sıfırlayınca düzelir belki demiştim. Sıfırladım bir şey değişmedi. Neden böyle? Acaba eski olduğundan falan mı? Çünkü AirPodslar yeni çıktığında almıştım. 4 yıllık falan yani. Bir de kutuya koyup geri taktığımda sol kulaklığı geliyor ve 1-2 dakika sonra yine gidiyor ses hatta direk bağlantısı gidiyor.

4 senedir kullanıyorsanız normal bir durum denebilir. Piller, sonsuza kadar dayanmıyor. Şarjı tam gözükse de yanlış raporlanmış olabiliyor ve pili ölmüş olduğundan dolayı cihaz kapanıyor. Kutuda çalışması da bu durumu açıklıyor.

Yine de direkt suçu pile atmadan birkaç yöntem deneyebiliriz:
  • Cihazı sıfırlayınız.
  • Yazılım güncellemelerini kontrol ediniz. Güncelleme varsa otomatik olarak güncellenecektir.
  • Farklı bir cihazda kullanmayı deneyiniz.
Başka cihazda da aynı sorun oluyorsa maalesef yeni kulaklık almanız veya Apple Store'da sol tarafı değiştirmeniz gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…