AirPods 2 1900 TL'ye değer mi?

Leo DiCaprio

Hectopat
Apple tüm ürünlerine zam yaptı ve AirPods 2 de 1900TL civarında Amazon'da satılıyor alınır mı veya fiyatının düşmesini bekleyip öyle mi alayım? Düşüceğini pek sanmıyorum. D

Fiyatı düşmeyecektir bu gidişle, eğer bütçeyi zorlamayacaksa alınabilir. Lâkin bütçeyi zorluyorsa daha düşük fiyata güzel bir kulak üstü kulaklık alınabilir.

Apple tüm ürünlerine zam yaptı ve AirPods 2 de 1900TL civarında Amazon'da satılıyor alınır mı veya fiyatının düşmesini bekleyip öyle mi alayım? Düşüceğini pek sanmıyorum. D

Ana kullanımın müzik dinlemek olacaksa bulaşma o kulaklıkların sahnesi geniş ferah bir sesi var dokunmatik kontrölleri iyi, mikrofon performansı iyi, bataryası fena değil ama işte sub bas kısmını veremiyor bununda iki nedeni var birincisi o sürücü sub üretebilen bir sürücü değil ikinciside ürettiği az sub frekansını da silikonsuz olduğu için kaybediyorsun yani daha akustik ensturman ağırlıklı parçalar dinliyorsan güzen bir kullaklık sahnesi ve ferahlığı güzel ama sub için çok fazla bir beklentiye girme gidip sadece sub bir kulaklıkta alma müzik birinci faktörse dengeli bir kulaklık al.

Net bir şekilde değmez. ANC ? Dışarı ses vermeme ? Bunlar bu fiyatta bir kulaklıkta olmazsa olmaz. Airpods pro kullanıcısıyım, şuan ki fiyatına o da değmez ama 1.500TL iken aldığımda değmişti ve sorunsuz kullanıyorum. Fakat airpods 2.nesil'i kız arkadaşıma aldık, ses kalitesi zaten olması gerektiği gibi yeterince iyi fakat 50% nin üstünde sesi açarsan dışarıya ses verir ve dışarıdan da sesleri alırsın. Bu yüzden bu fiyat kesinlikle etmez, farklı alternatiflere yönelin ya da apple ekosistemi istiyorsanız Pro edinin. (Dediğim gibi b.k gibi param yoksa pro felan almam bu devirde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…