Leo DiCaprio
Hectopat
700 TL fark ile 3. Nesil alınır mı?
700 TL fark ile 3. Nesil alınır mı?
Teşekkürler 3. Nesil almaya çalışacağımBen kesinlikle en az 3. nesil alırdım 3 nesil açık bir kulaklık olmasına rağmen sürücüleri sub frekans üretebilyor tabii Pro kadar olmayacaktır (açık olmasından dolayı yoksa sürücülerinin pronunkine benzediğini biliyoruz) ama gene de tatmin edecek seviyede deneme fırsatım olduğu için yazıyorum. Belki anc ve ses izalasyonu iyi değil ama o da kullanıma bağlı olarak değişen bir şey çok fazla şehir gürültüsüne mağruz kalıyorsan bunu düşün onun dışında güzel bir ses performansı ve sahne genişliği aynı zamanda kaliteli mikrofonlar ve bazılarının sevdiği açık tasarımı bir arada sunabiliyor.
Daha 2 hafta önce kutu açılımını yaptım. Bir abim kendine aldı. Kulaklık kaliteli ama dışarıya ses veriyor. Samsung Buds 2'ya da Pro çok daha mantıklı.
Silikonsuz olduğu için dışarı çok ses veriyor ve dışarıdan çok ses alıyor. Müzik dinlemekse ana amacınız Pro almanız en iyisi fakat ciddi bir fiyat farkı var maalesef. Ses kalitesi çok iyi.Apple tüm ürünlerine zam yaptı ve AirPods 2 de 1900TL civarında Amazon'da satılıyor alınır mı veya fiyatının düşmesini bekleyip öyle mi alayım? Düşüceğini pek sanmıyorum. D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.