AirPods 2 alınır mı?

hedefpilotaj

Decapat
Daha fazla  
Genel bir kullanıcıyım, telefonla görüşme yapmak ve müzik dinlemek için okulda, dışarıda, toplu taşımada ve evde kullanacağım. Hip hop ve trap türü müzik dinliyorum. Kolay taşınabilir ve pratik bir şey almak istiyorum. Sizce AirPods 2 mi almalıyım yoksa diğer markalardan kulak üstü Bluetooth bir kulaklık mı? Apple harici markalarda TWS kulaklık düşünmüyorum. Kullandığım telefon iPhone 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o çok önemli değil sesi açıp o sorunu gideririm dinlediğim müzik türleri için bass ve ses kalitesi iyi midir AirPods 2'nin?

Bass ve ses kalitesi çok iyi ben kullanıyorum ilk çıktığından beri sorunum yok tek - yönü dışarı sesi çok veriyor onu da toplu taşımada azıcık kısarsın :)

Anker Q35 veya Q30 bakılabilir.
Hocam anker biraz ağır kulaklık üreten bir marka o kulaklıkların taşıması rahat olur mu bilemiyorum.

Bass ve ses kalitesi çok iyi ben kullanıyorum ilk çıktığından beri sorunum yok tek - yönü dışarı sesi çok veriyor onu da toplu taşımada azıcık kısarsın :)
Hocam peki bu 3-4 yılda bataryada yada ses seviyesinde bir düşüş yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Hocam Anker biraz ağır kulaklık üreten bir marka o kulaklıkların taşıması rahat olur mu bilemiyorum.

Hocam peki bu 3-4 yılda bataryada ya da ses seviyesinde bir düşüş yaşadınız mı?

Ne bataryada düşüş oldu ne sesi azaldı aynı halen yurt dışından hediye gelmişti bana Hollanda'dan Xiaomi'yle kullanıyorum yani sen bir de iPhone telefonla kullanacaksan daha da kaliteli ses alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı