Airpods 2 Firmware Güncellemesi Sonrası Ses Kısılması

Yer
İzmir
3-4 gün önce yeni bir firmware güncellemesi geldi airpods 2 ve pro versiyonuna. 7-8 aydır kullandığım kulaklığın sesi kullandığım 2 gündür kısıldı (güncellemeden hemen sonra kullanmadım yeni farkettim). Kardeşimde de 1.5 aylık airpods 2 var ve aynı sorun onda da varmış. Normalde %75'i geçmem pek ama şuan maksimum ses %80 var gibi oldu. Sıfırladım kulaklığı yine aynı devam ediyor sorun. Google'da aradım Türkçe ve İngilizce olarak farklı şekillerde ama pek sonuç çıkmadı. Böyle bir sorun yaşayan yada duyan var mı?
Bilen yok mu arkadaş koskoca forumda?

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşiyorum. Çözümünü bulamadım . Araştırıyorum
Samsung note 5 kullanıyorum, apple servis ile iletişim kurdum bunun için. Kısaca olay eski yada tam uyumlu olmayan yazılımdan kaynaklı. İphone 6s var babamda, bir baktım gümbür gümbür ses veriyor. Olay android kaynaklı ve çözümü yok sanırım android için. Eğer iphone'da böyle olsaydı servis sorunu çözerdi ama android için yapabileceğimiz birşey yok dedi. Resmi olaral uyumlu bir yazılımı yok çünkü.

3-4 gün önce yeni bir firmware güncellemesi geldi airpods 2 ve pro versiyonuna. 7-8 aydır kullandığım kulaklığın sesi kullandığım 2 gündür kısıldı (güncellemeden hemen sonra kullanmadım yeni farkettim). Kardeşimde de 1.5 aylık airpods 2 var ve aynı sorun onda da varmış. Normalde %75'i geçmem pek ama şuan maksimum ses %80 var gibi oldu. Sıfırladım kulaklığı yine aynı devam ediyor sorun. Google'da aradım Türkçe ve İngilizce olarak farklı şekillerde ama pek sonuç çıkmadı. Böyle bir sorun yaşayan yada duyan var mı?
İyi günler. Hocam o kısılmayı ben farkedip sana söylemek isterdim ama ben yeni aldım hani önesini gerçekten bilmiyorum 2 var bende de. Konuyla alakasız ben sana bir şey sorcaktım. Ya ben biraz bu aletlere takıntılı bir insanım mazur gör sorumu saçmaysa da cahilliğime ver. Şimdi ben akşamleyin kulaklıklar 100 kutu 69 şarja takmadan yattım sabah kalktım kulaklıklar 100 kutu 66 civarı olmuş bu normal mi? Hani bunlarda telefonlar gibi mi kendiliğinden bitiyor mu 3 veya 4lük düşüş normal mi? İnternette kendiliğinden pil boşalması diye bir şey okudum ama bu ilk nesil için ve 2 yıl olmuş bu probleme. Galiba o direk pilin bitmesi. Bana bi yardımcı olursan sevinirim. Hocam şuan kontrol ettim hala 66 galiba tam şöyle ben kulaklıkları 7 şarj kalana kadar kullanıp taktığımda 97ye kadar geliyo kutuda 98 97 kalıyo ama mesela az kullandım dün gece, 99 a düştü kulaklık galiba onu şarj edene kadar bay bir güç harcıyor bu bir sorun mu? Yani yüzde 1 şarj edicek sonuçta

Son düzenleme:
Sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var.
Benim telefon Xiaomi mi 9 lite

Benim telefon Xiaomi mi 9 lite
Hayır bu sorun telefonumun yazılımı ile alakalı olduğundan çözemedim. Android 8 ve üzeri cihazlarda aslında sorun varsa geliştirici seçeneklerinden bluetooth ses ayarlarına müdahale edilebildiği için sorun aşılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı