The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 9 Ocak 2023 #11 Tesla Bobini dedi: Bu kulaklık iphone için uyumlu forumdan bir arkadaş bu kulaklığı 13 Pro ile kullanıyor. Airpods 2 kullanıcısı olarak söylüyorum 2500 TL verilmez bu kulaklığa siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda taotronics 53 pro var. İphone uyumlu olduğunu biliyorum elbette…
Tesla Bobini dedi: Bu kulaklık iphone için uyumlu forumdan bir arkadaş bu kulaklığı 13 Pro ile kullanıyor. Airpods 2 kullanıcısı olarak söylüyorum 2500 TL verilmez bu kulaklığa siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda taotronics 53 pro var. İphone uyumlu olduğunu biliyorum elbette…
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 9 Ocak 2023 #12 Tamamdır, hayırlısı olsun.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 9 Ocak 2023 #13 Tesla Bobini dedi: Tamamdır, hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim sormak istediğim kulaklığın jenerasyon anlamında ömrünün daha olup olmadığıydı aslında. Sanırım bu konuda herkes hemfikir.
Tesla Bobini dedi: Tamamdır, hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim sormak istediğim kulaklığın jenerasyon anlamında ömrünün daha olup olmadığıydı aslında. Sanırım bu konuda herkes hemfikir.