AirPods 2. nesil ışığı nerede olmalı?

creasen

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Amazon'dan AirPods 2. nesil kulaklık aldım fakat merak ettiğim birkaç şey var. Çoğu sayfada 2.nesil olan modellerde kutu ışığının önde olduğu belirtiliyor. Apple'ın sitesine girdiğim zaman ise içinde olduğu gösteriyor. Kablosuz şarj özelliği olan modellerde dış kısımda olduğunu da bazı yerlerde gördüm. Lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Ayrıca fotoğrafta belirttiğim kısımda ufak bir boşluk var bu sonradan sorun çıkarır mı değişim yapmam gerekir mi?

Dosya Ekleri

• Inked781b35f3-84b7-4530-be30-dd326bb70ad6_LI.jpg
    Inked781b35f3-84b7-4530-be30-dd326bb70ad6_LI.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Amazon'dan AirPods 2. nesil kulaklık aldım fakat merak ettiğim birkaç şey var. Çoğu sayfada 2.nesil olan modellerde kutu ışığının önde olduğu belirtiliyor. Apple'ın sitesine girdiğim zaman ise içinde olduğu gösteriyor. Kablosuz şarj özelliği olan modellerde dış kısımda olduğunu da bazı yerlerde gördüm. Lütfen bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Ayrıca fotoğrafta belirttiğim kısımda ufak bir boşluk var bu sonradan sorun çıkarır mı değişim yapmam gerekir mi?
Kutu genelde 1. nesil geliyor hocam. Kablosuz şarj olmayan versiyonu yani. Kulaklıkların 2. nesil olduğundan eminseniz sıkıntı yok.

Seri numarasına baktığımda 2.nesil olarak gözüküyor. Anladığım kadarıyla doğru ürün geldi sanırım. Peki kutu arkasındaki ufak boşluk sorun yaratır mı? Kullanıyorsanız sizdeki de böyle mi?

Dosya Ekleri

• 1646335596555.png
    1646335596555.png
    22 KB · Görüntüleme: 69
Seri numarasına baktığımda 2.nesil olarak gözüküyor. Anladığım kadarıyla doğru ürün geldi sanırım. Peki kutu arkasındaki ufak boşluk sorun yaratır mı? Kullanıyorsanız sizdeki de böyle mi?
Almıştım benim de kutum 1. nesildi. Fakat izolasyonsuz olduğu için iade ettim orasına hiç dikkat etmedim. Fakat bir sıkıntı olacağını sanmam.

Teşekkürler, sadece şu kutu canımı sıktı. Değişim yapmam gerektiğini hissediyorum.
İyice araştırın aklınıza çok takıldıysa iade edebilirsiniz. Fakat sorun olacağını sanmıyorum dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı