W.LOGAN Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 AirPods 2'mde her bağlandığımda ilk başta iki taraftan da ses geliyor fakat kısa süre sonra tek tarafa geçiyor, nedendir, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
AirPods 2'mde her bağlandığımda ilk başta iki taraftan da ses geliyor fakat kısa süre sonra tek tarafa geçiyor, nedendir, çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Reuses Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer tam 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Bunu denedin mi? Bende bu çözmüştü. Artı 0 Eksi
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Aralık 2020 #3 Peki ekranda da tek bir kulaklık çalışıyor olarak mı gösteriyor? Artı 0 Eksi
KS KS W.LOGAN Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 zaboomafoo dedi: Peki ekranda da tek bir kulaklık çalışıyor olarak mı gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, ve belirteyim, android cihazda kullanıyorum. Bundan kaynaklı mı emin değilim. Reuses dedi: Bunu denedin mi? Bende bu çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denedim evet, ama kısa süre sonra yine tek kulağa geçti Artı 0 Eksi
zaboomafoo dedi: Peki ekranda da tek bir kulaklık çalışıyor olarak mı gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, ve belirteyim, android cihazda kullanıyorum. Bundan kaynaklı mı emin değilim. Reuses dedi: Bunu denedin mi? Bende bu çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denedim evet, ama kısa süre sonra yine tek kulağa geçti