AirPods 3.nesil alınır mı?

Guradleaf34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. AirPods 3. nesil almayı düşünüyprum.3.999 TL gibi bir fiyatı mevcut şu an Apple de. Spor yaparken vs kullanıyorum. AirPods 2 kullanıcısıydım tek kulaklığı kayıp 3 yılını geçirdiğim için tek kulaklık içinde 1650 TL gibi bir para vermek istemedim. Sizce AirPods 3 alınır mı bu fiyata yoksa başka kulaklıklara mı yönelmeliyim? Slikonlu kulaklık kullanamıyorum rahatsız ediyor. (iPhone kullanıcısıyım)

Mikrofonu iyi değil. Asla alınmaz. Bende alacaktım gittim 1000 lira verdim TaoTronics 85 aldım vallahi hem mikrofonu çok güzel hem sesi hem gürültü engelleyicisi de var mis gibi takılıyorum 40 saat şarj ömrü de var.

Ben 3.nesil kullanıyorum, mikrofonu gayet iyi, gürültü engelleyici ben sevmiyorum dışarıdan çok da kopmak istemiyorum memnunum o yüzden.

Merhaba. AirPods 3. nesil almayı düşünüyprum.3.999 TL gibi bir fiyatı mevcut şu an Apple de. Spor yaparken vs kullanıyorum. AirPods 2 kullanıcısıydım tek kulaklığı kayıp 3 yılını geçirdiğim için tek kulaklık içinde 1650 TL gibi bir para vermek istemedim. Sizce AirPods 3 alınır mı bu fiyata yoksa başka kulaklıklara mı yönelmeliyim? Slikonlu kulaklık kullanamıyorum rahatsız ediyor. (iPhone kullanıcısıyım)

Başka alternatiflere bakmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı