Çözüldü AirPods 3. Nesil şarj kutusu ve kulaklık seri numaraları farklı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpha345

Kilopat
Sıfır bir AirPods aldım hatta kutusunu ben açtım. Şarj kutusu ve karton kutusundaki seri numaraları ve telefona bağladığımda gözüken seri numarası aynı ve bunu sorgulattığımda normal gözüküyor ve garantisi normal olarak kullanmaya başladığım tarihte başlamış. Buraya kadar her şey normal ancak kulaklıların üzerindeki seri numaraları farklı. Bunu sorgulatınca bir şey çıkmıyor (çok ufak olduğundan dolayı seri numarasını yanlış görmüş olabilirim) ancak internetten bulduğum karşılaştırmalara ve ses kalitesine göre orijinal olduğunu düşünüyorum. Bu kulaklıklardaki ve şarj kutusundaki seri numaralarının farklı olması normal mi? Bu durum beni oldukça endişelendirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AirPods kulalıklarda ayarlara girince sağ seri numarası farklı, sol seri numarası farklı olur. Normal bir durum. (2. nesil kullanıyorum.)
AirPods kulalıklarda ayarlara girince sağ seri numarası farklı, sol seri numarası farklı olur. Normal bir durum. (2. nesil kullanıyorum.)

Çözüm
Bende ayarlarda kutudaki seri no gözüküyor. Sadece kulaklıkların üstündeki farklı.
@Tim hocam bir konuda buna benzer bir cevap yazdığınızı görmüştüm ancak o konuda konu sahibinin şarj kutusuyla kutudaki seri numarası farklıydı. Benim durumumda da böyle bir şey geçerli midir?

3. nesil kulaklıklarda normal bir durumdur. Endişe etmenize gerek yok. Her AirPod için ayrı bir seri numarası oluyor. Emin olmak isterseniz de Apple'ın kendi sitesine de bakabilirsiniz.

2. AirPods (2. nesil), AirPods Pro ve AirPods (3. nesil) modellerinde her AirPod'un kendi seri numarası vardır ve ilgili AirPod'un üzerinde basılıdır. AirPods'unuzu veya şarj kutusunu servise göndermeniz gerekiyorsa şarj kutusu kapağında basılı olan birincil seri numarasına bakın. AirPods'daki seri numarası gerekli değildir.

3. nesil kulaklıklarda normal bir durumdur. Endişe etmenize gerek yok. Her AirPod için ayrı bir seri numarası oluyor. Emin olmak isterseniz de Apple'ın kendi sitesine de bakabilirsiniz.

Hocam, peki AirPod’daki seri numarasını sorgulattığımda gözükmemesi de normal midir?

Evet, normal bir durumdur. Kutunun üzerindeki seri numarası ile sorgulamanız gerekiyor.
Bende ayarlarda kutudaki seri numarası gözüküyor.
Seri numarasına dokunarak diğer seri numaralarını da görüntüleyebiliyorsunuz. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı