AirPods 3 vs Galaxy Buds 2 Pro

PhantomStriker

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar. Bir kulaklık satın alacağım ve seçenekleri ikiye indirdim. Kulak içi silikonlu kulakları seviyorum ve Bu da 2 Pro bu yüzden tercihim. Fakat bir Mac kullanıcısıyım ve kulaklığı çok sık kullanacağım. Neredeyse günde 7-8 saat müzik dinlerim. Sizce ne almalıyım?

3. nesil kullanıcısıyım, kaliteli bir silikonlu kulaklıktan geçiş yaptım. ANC dışında her şeyinden memnunum.
Halihazırda Apple ekosistemine sahip olduğunuz için de 3. nesil almak daha mantıklı olacaktır.

İkisi de ekosistem ürünü. iPhone kullanıyorsan AirPods, Samsung kullanıyorsan Buds2 Pro. Ama diyorsan ki ekosistem takıntım yok, Sony XM4 veya Jabra Elite 7 Pro gibi modeller de düşünülebilir.

Bu arada AirPods 3 önermem. AirPods Pro veya AirPods Pro 2'ye bütçen yoksa AirPods alma. 1, 2 ve 3 iyi değil.

3. nesil kullanıcısıyım, kaliteli bir silikonlu kulaklıktan geçiş yaptım. ANC dışında her şeyinden memnunum.
Halihazırda Apple ekosistemine sahip olduğunuz için de 3. nesil almak daha mantıklı olacaktır.
Peki kulaktan düşme gibi bir problem yaşıyor musunuz hocam? Kulağıma oturmazsa problem çünkü.

O zaman Buds2 Pro daha iyi olur.
Sıklıkla bilgisayarı değilde telefonu kullansam düşünmeden Buda 2 Pro'yu alırım. Ama bilgisayarıda telefon kadar kullanıyorum.

Peki kulaktan düşme gibi bir problem yaşıyor musunuz hocam? Kulağıma oturmazsa problem çünkü.

Sıklıkla bilgisayarı değil de telefonu kullansam düşünmeden Buda 2 Pro'yu alırım. Ama bilgisayarıda telefon kadar kullanıyorum.
AirPods 3 alırsan Mac'te yazılımını kullanabilirsin tabii ama ben AirPods 3'ü tercih etmezdim. Open-back yapısından ötürü ve silikonsuz olmasından ötürü bass yönünde zayıf ve dışarıya ses kaçırıyor. Ek olarak yine open-back olduğu için dış dünyadan çok kopamıyorsun.

Sıklıkla bilgisayarı değilde telefonu kullansam düşünmeden Buda 2 Pro'yu alırım. Ama bilgisayarıda telefon kadar kullanıyorum.
Uzun yoldaydım, 2-3 saat uyudum. Kulağımda gevşememişti bile.
Günlük kullanımda da hiç düşecek diye bir derdim yok, bazen kulağımda kulaklık olduğunu unutuyorum bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı