AirPods 4 alırsan insanlarla beraber müzik dinlersin ve etrafı sürekli duyarsın yani yalıtım olmaz. Tune Flex 2 bu konuda önde ama ses konusunda AirPods 4. bass bekleme AirPods 4'ten.
Yalıtım yok o kulaklıkta yani sürekli her şeyi duyacaksın. Eğer çok yolculuk yapıyorsan otobüs veya şehir içinde bu durum hoşuna gitmeyebilir.
Şu an AirPods 4 ANC kullanıyorum, daha önce uzun süre JBL Tune Flex de kullandım, JBL’den de memnundum ama yazılımsal bir problem mi bilmiyorum, benim cihazımda ANC modu çalışmıyordu.Kulaklığa ihtiyacım vardı. Normalde JBL Tune Flex alacaktım arkadaşlarım önermediler. Sizce tercihim AirPods 4 mü olmalı yoksa JBL Tune Flex 2 mi? (Kullandığım telefon iPhone 13.)
Hocam eğer üstüne koyabilirseniz kesinlikle Pro serisine bakın arkadaşım 4 kullanıyor memnun değil yalıtımdan vs. Pro'ları çok uzun süre falan kullandım hiçbir sorunum olmadı.
Zaten insanların duyacağı kadar sesi fulleyeceğimi zannetmiyorum ekosistemi var diye hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.