AirPods 4 alınır mı?

okydnz

Centipat
Katılım
18 Ağustos 2024
Mesajlar
114
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklığa ihtiyacım vardı. Normalde JBL Tune Flex alacaktım arkadaşlarım önermediler. Sizce tercihim AirPods 4 mü olmalı yoksa JBL Tune Flex 2 mi? (Kullandığım telefon iPhone 13.)
 
AirPods 4 alırsan insanlarla beraber müzik dinlersin ve etrafı sürekli duyarsın yani yalıtım olmaz. Tune Flex 2 bu konuda önde ama ses konusunda AirPods 4. Bass bekleme AirPods 4'ten.
 
AirPods 4 alırsan insanlarla beraber müzik dinlersin ve etrafı sürekli duyarsın yani yalıtım olmaz. Tune Flex 2 bu konuda önde ama ses konusunda AirPods 4. bass bekleme AirPods 4'ten.

Zaten insanların duyacağı kadar sesi fulleyeceğimi zannetmiyorum ekosistemi var diye hoşuma gidiyor.
 
Yalıtım yok o kulaklıkta yani sürekli her şeyi duyacaksın. Eğer çok yolculuk yapıyorsan otobüs veya şehir içinde bu durum hoşuna gitmeyebilir.
 
ANC'li halinde de çok fark yok. Ufak gürültüleri keser.

Biraz daha para ekleyip Pro 2 veya 3 almaya çalış. Vatan da Pro 2 10.500dü en son.
 
Hocam eğer üstüne koyabilirseniz kesinlikle Pro serisine bakın arkadaşım 4 kullanıyor memnun değil yalıtımdan vs. Proları çok uzun süre falan kullandım hiçbir sorunum olmadı.
 
Kulaklığa ihtiyacım vardı. Normalde JBL Tune Flex alacaktım arkadaşlarım önermediler. Sizce tercihim AirPods 4 mü olmalı yoksa JBL Tune Flex 2 mi? (Kullandığım telefon iPhone 13.)
Şu an AirPods 4 ANC kullanıyorum, daha önce uzun süre JBL Tune Flex de kullandım, JBL’den de memnundum ama yazılımsal bir problem mi bilmiyorum, benim cihazımda ANC modu çalışmıyordu.

Daha önce de farklı markaların kablosuz kulaklıklarını kullanmış biri olarak JBL’den de ses ve genel bağlantı kalitesi olarak memnundum.

Ama bence bir kere alıp uzun yıllar kullanmak istiyorsanız, Apple cihaz kullanıyorsanız, bağlantı ve stablite olarak en iyisi olsun istiyorsanız, ses kalitesi de iyi olsun istiyorsanız AirPods alın.

Pro modellerle 4 arasında kaldıysanız da kendi kullanım rahatlığınıza göre karar verin.
Mesela ben silikonlu kulaklıklarla rahat edemiyorum, bu sebeple AirPods 4 tercih ettim ama daha iyi bir ses yalıtımı istiyorsanız da Pro modelleri tercih edebilirsiniz.
 
Zaten insanların duyacağı kadar sesi fulleyeceğimi zannetmiyorum ekosistemi var diye hoşuma gidiyor.

Bir zaman sonra yolda giderken, kapalı alanda falan millet duyuyor mu diye deliye dönersin. Benden demesi. Bende alacaktım şu an silikonsuz kulaklığım var o yüzden alamıyorum. Pro'ların fiyatları da almış başını gidiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı