AirPods 4 ANC Trendyol'dan alınır mı?

ysfakbyr06

Kilopat
Trendyol'un orijinal kendi satıcısından AirPods 4 ANC alacağım ama bozuk, 2.el olarak elime gelir mi? Satıcı Trendyol, sıkıntı yaşar mıyım?

Ucuz olan yerden al derim, resmi satıcı sonuçta. Trenyoldan bir sürü ürün aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Bozuk gelip gelmemesi satıcıya değil Apple veya üretici kimse ona bağlı bir şey. Kapalı kutudaki ürünü bozamazlar sonuçta.

Ucuz olan yerden al derim, resmi satıcı sonuçta. Trenyoldan bir sürü ürün aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Bozuk gelip gelmemesi satıcıya değil Apple veya üretici kimse ona bağlı bir şey. Kapalı kutudaki ürünü bozamazlar sonuçta.

Trendyol'dan alacağım MediaMarkt satıcısında AirPods yerine JBL kulaklık göndermişler Trendyol orijinal satıcısından alacağım

1 kişinin başına geldiyse sizin başınıza gelmesi zaten düşük şans. Çoğu kişiye doğru geldiyse alın derim. Eğer arada fazla bir fiyat farkı varsa.

1 kişinin başına geldiyse sizin başınıza gelmesi zaten düşük şans. Çoğu kişiye doğru geldiyse alın derim. Eğer arada fazla bir fiyat farkı varsa.

AVM'deki Gürgençler bayisinde 10 bin TL Trendyol'da 8250 herhalde Gürgençler kira ödüyor dükkanın ve çalışanlarına maaş ödüyor ondan pahalı Trendyol'dan alacağım

Ondan pahalı değil, kar marjı denilen bir şey var her markada veya satıcıda farklıdır. Bazen işte şurası fırsat deriz ama kar marjını düşük tutarlar kısa süreli ondan dolayı indirimli fiyatmış gibi gelir, yoksa hepsinin aldığı fiyat aynı.

Ondan pahalı değil, kar marjı denilen bir şey var her markada veya satıcıda farklıdır. Bazen işte şurası fırsat deriz ama kar marjını düşük tutarlar kısa süreli ondan dolayı indirimli fiyatmış gibi gelir, yoksa hepsinin aldığı fiyat aynı.

Trendyol satıcısından almış biri çakma çıktı diyor seri numarası uyuşmuyor diyor ne yapmalıyım

Trendyol satıcısı orijinal ürün satar, replika değil. Yorumlara aldanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı