AirPods 4 ANC vs AirPods 2 Pro

mehmetkaya3826

Decapat
Daha fazla  
Selamlar hocamlar, bu 2 kulakliktan birini almak istiyorum, fakat genel olarak şu ana kadar taktigim kablosuz kulakliklar kulagimdan düşüyor ya da oyle hissettiriyor bu yuzden kararsiz kaldim. Günde ortalama 3-5 saat arasinda kullanacağım. Hem kulagimdan düşmesini istemiyorum hem de kulak agrisi istemiyorum ama gordugum kadariyla bu ozellikler iki kulaklık icin farkli. İlk defa bir AirPods kulaklık alacağım sizce neyi almalıyım? (disaridaki sesten tammaen kopmak ya da cok mukemmel bir muzik beklentim yok)

Selamlar hocamlar, bu 2 kulakliktan birini almak istiyorum, fakat genel olarak şu ana kadar taktigim kablosuz kulakliklar kulagimdan düşüyor ya da oyle hissettiriyor bu yuzden kararsiz kaldim. Günde ortalama 3-5 saat arasinda kullanacağım. Hem kulagimdan düşmesini istemiyorum hem de kulak agrisi istemiyorum ama gordugum kadariyla bu ozellikler iki kulaklık icin farkli. İlk defa bir AirPods kulaklık alacağım sizce neyi almalıyım? (disaridaki sesten tammaen kopmak ya da cok mukemmel bir muzik beklentim yok)

Hocam uzaktan öneri yapmamız çok ama çok zor. Hangi kulaklıklar kulağınıza uyuyor bilemeyiz. Benim kulağıma mesela AirPods 2. nesil çok ama çok iyi bir şekilde oturuyor rahatsız etmiyor takla atsam bile düşmez. Fakat daha dolgulu kulaklıklar silikonlular gece uyutmayacak kadar ağrı yaptığını hatırlarım. Ama AirPods Pro tarzı kulaklıklar hafif ağrıyor beni.

Uzun lafın kısası arkadaşınızda vesaire varsa rica edip deneyimleyin derim. Yoksa ucuz cihazlar değiller kulağınızda ağrı yapmasını, düşmesini kimse istemez.

Ben AirPods 4 ANC olmayan versiyonunu aldım, Günde 5-6 saat taktığım için kulakta ağrı yapmasını istemediğim için silikonsuz aldım. Kulağıma oturmuyordu. Gayet memnunum.
Siz deneyimlemeden karar vermeyin. AirPods Pro 2'de mesela kulaklıktan ses kısma açma dokunmatiği varken, AirPods 4'te kuvvet sensörü var. Kulaklık kulağınızdayken hafif bir kuvvet ile müziği durdurup, başlatma ve aramayı cevaplama var ses kısma yükseltme yok. Ses kalitesi olarak şahane. Dışarıdan kopmak istemiyorsan ve kulaklık ağrı yapmasın diyorsan AirPods 4 tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı