Airpods 4. nesil alınır mı?

Yer
İstanbul
3 yıldır AirPods 2. nesil kullanmaktayım ara sıra sağ taraftan ses az geliyor içine üfleyerek sorunu çözüyorum ancak gürültü engelleyicili 4. nesil 6-7 bin lira arasında Apple sitesinde sizce alınır mı? Yoksa bütçe arttırıp eğer zamlanmadıysa 9 bine AirPods Pro 2. nesil mi?

3 yıldır AirPods 2. nesil kullanmaktayım ara sıra sağ taraftan ses az geliyor içine üfleyerek sorunu çözüyorum ancak gürültü engelleyicili 4. nesil 6-7 bin lira arasında Apple sitesinde sizce alınır mı? Yoksa bütçe arttırıp eğer zamlanmadıysa 9 bine AirPods Pro 2. nesil mi?
IPhone kullanmiyorsaniz alinmaz. Buds 3 Pro daha iyi diye düşünüyorum. IPhone kullaniyorsaniz alinir.

AirPods Pro 2 değer tabii ki harika cihaz. Arada uçurum fark var. Ek olarak şunu belirteyim size ben de AirPods 2'den Pro 2'ye geçtim ve geçerken silikon acaba rahatsız eder mi diye düşünüyordum. Şu ana kadar kullandığım tüm silikonlu cihazlar arasında en rahatı. Takarken kulağımda olduğunu bile unutuyorum öyle diyeyim.

https://www.hepsiburada.com/apple-a...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.15.9

AirPods Pro 2 değer tabii ki harika cihaz. Arada uçurum fark var. Ek olarak şunu belirteyim size ben de AirPods 2'den Pro 2'ye geçtim ve geçerken silikon acaba rahatsız eder mi diye düşünüyordum. Şu ana kadar kullandığım tüm silikonlu cihazlar arasında en rahatı. Takarken kulağımda olduğunu bile unutuyorum öyle diyeyim.

https://www.hepsiburada.com/apple-a...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.15.9
Normalide düşmüyor ( spordayken arada kayıyor :D kulağımdan ) ama silikon daha iyi bence

1 haftaya falan bi bakarım hocam duruma göre alırım.

Normalide düşmüyor ( spordayken arada kayıyor :D kulağımdan ) ama silikon daha iyi bence.

1 haftaya falan bir bakarım hocam duruma göre alırım.

Geç kalmadan fiyatlar güncellemeden çekin bence. Sporda ben de kullanıyorum. Sesli ortamlarda gürültü engellemeyi açmak harika bir şey.

Geç kalmadan fiyatlar güncellemeden çekin bence. Sporda ben de kullanıyorum. Sesli ortamlarda gürültü engellemeyi açmak harika bir şey.
O ayarı açıp kapatıyoruz yani ben direkt otomatikmrn hep açık sanıyordum :D

Ek olarak 15’ten 16’ya geçmek mantıklı olurmu günlük arada foto çekiyorum, oyun oynamıyorum , genelde mesaj, sosyal medya şarjı şuanlık 1 günü çıkarıyor İOS 18 ile planlı eskitme yapılırsa günde 2 defa şarja gerek duyarsa bir tık üzülürüm açıkçası, zaten şuanki sürümdede arada pil hızlı düşüyor apple servisine defalarca gittim pilimin sağlıklı olduğu söylendi temiz format sonrası düzeldi %80.

O ayarı açıp kapatıyoruz yani ben direkt otomatikmrn hep açık sanıyordum :D

Ek olarak 15'ten 16'ya geçmek mantıklı olur mu günlük arada fotoğraf çekiyorum, oyun oynamıyorum, genelde mesaj, sosyal medya şarjı şu anlık 1 günü çıkarıyor iOS 18 ile planlı eskitme yapılırsa günde 2 defa şarja gerek duyarsa bir tık üzülürüm açıkçası, zaten şu anki sürümde de arada pil hızlı düşüyor Apple servisine defalarca gittim pilimin sağlıklı olduğu söylendi temiz format sonrası düzeldi %80.

iPhone telefonlarda planlı eskitme yok onlar saçmalık tamamen. Şu an iPhone SE 2020 kullanıyorum ve hala akıcı öyle diyeyim. Ek olarak gürültü engelleme ve geçirgenlik modu arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Geçirgenlik modu açıkken dışarıdaki sesi kendi kulağınla duyar gibi duyabiliyorsun. Bunu yeni güncellemeyle bir ileri seviyeye taşıyorlar. iPhone 15'ten 16 ya geçmek mantıklı olmaz bence. Apple servisi olarak ben sadece zorlu Center'a gidiyorum genius bar bayağı iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı