AirPods 4 Type-A to Type-C kablo ile şarj edilir mi?

lablanca

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar AirPods 4 kulaklık alacağım, elimde Type-C to Type-C şarj kablosu yok, Type-A to Type-C var. A'dan C'ye olan model ile şarj etmem sorun çıkarır mı, şarj edebilir miyim? Edemezsin veya sorun çıkarır derseniz de AirPods 3 alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Ben şarj ettim fakat geçici olarak, çok tavsiye etmem ne olur ne olmaz hatalı aksesuar kullanımından dolayı oluşacak bir problemde apple destek suçu sana yıkar çünkü kendi uyumlu ve tavsiye ettiği adaptörleri Type-C to Type-C uyumluluğu ile kullanılıyor. Type-C to Type-C kablosu almanı tavsiye ederim, hem de şarj etme süresi olarak ciddi bir avantaj sağlıyor.

AirPods 3 ile 4 arasında çok büyük fark var onu da belirteyim.

Yani 4'ü almamı mı tavsiye ediyorsunuz? Bu arada ANC'siz versiyonu alacağım.

Yani 4'ü almamı mı tavsiye ediyorsunuz? Bu arada ANC'siz versiyonu alacağım.
Kesinlikle tavsiye ederim, silikonlu kulaklıkları kulak şeklimden dolayı kullanamıyorum, AirPods 2. nesil ve AirPods 3 kullandım kulakta en az rahatsızlık hissi yaşadığım AirPods 4. ANC özelliğini çok gereksiz buluyorum şahsen, sesi en yükseğe aldığınız zaman zaten dışardan ses hissetmiyorsunuz 1-2 aydır kullanıyorum sadece silikonsuz olduğu için dışarıda ufak ses veriyor sesi tamamen açtığınız zaman. Şarj süresi de çok iyi 5-7 saat arasında kesintisiz çalışmakta.

Hocam birkaç kaynakta cızırtı var gibi yorumlar gördüm, bir de daha çok yeni çıktığı için AirPods 3 tercih ettim umarım pişman olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…