AirPods 4 vs AirPods 4 ANC

kadirwrldd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i5-3470 3.20GHZ (4 CPUs) MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB Kingston 8GB RAM 1333MHz DDR3 Western Digital Green WDS240G2G0A SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD ASUS P8H61-M LE/USB3 COOLER MASTER 500W 80+ MPW-5002-ACABW PSU
Yaklaşık 3 ay önce iPhone 15 aldım Apple aksesuarlarına da ilgi duyuyordum fakat fiyatları gereği hiç yanaşmadım. Kulak üstü kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim AirPods almak istedim hazır elimde iPhone varken vee yeni çıkan AirPods 4'ün çok da pahalı olmadığını fark ettim almaya karar verdim fakat ANC olan versiyonu ile de karşılaştım ve çok kararsız kaldım güncel olarak AirPods 4 6599 TL AirPods 4 ANC 8199 TL aradaki 1600 TL farka değer mi alınır mı? AirPods Pro 2.nesil 8599 TL iken 10.000 oldu bunu not geçeyim.

Yaklaşık 3 ay önce iPhone 15 aldım Apple aksesuarlarına da ilgi duyuyordum fakat fiyatları gereği hiç yanaşmadım. Kulak üstü kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim AirPods almak istedim hazır elimde iPhone varken vee yeni çıkan AirPods 4'ün çok da pahalı olmadığını fark ettim almaya karar verdim fakat ANC olan versiyonu ile de karşılaştım ve çok kararsız kaldım güncel olarak AirPods 4 6599 TL AirPods 4 ANC 8199 TL aradaki 1600 TL farka değer mi alınır mı? AirPods Pro 2.nesil 8599 TL iken 10.000 oldu bunu not geçeyim.

Onun yerine Samsung Buds 3 Pro öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine Samsung Buds 3 Pro öneririm.
Her Apple konusuna Zamzung önermeniz bıktırdı artık.
Konu başlığı ne, arkadaş ne sormuş, sen ne yazmışsın?

@kadirwrldd Ben de ikisi arasında kaldım, siz n'aptınız?

Her Apple konusuna zamzung önermeniz bıktırdı artık.
Konu başlığı ne, arkadaş ne sormuş, sen ne yazmışsın?

@kadirwrldd ben de ikisi arasında kaldım. Siz n'aptınız?

ANC olan versiyonu aldım hiç aktif gürültü engelleme deneyiminiz yoksa ucu açık bir kulaklık için şaşırtıcı bir performans fakat gürültülü sesleri (araba, metro, kalabalık insan sesleri vb) sadece yarıya indiriyor ve kulağınıza daha az gürültülü geliyor benim açımdan gürültü engellemeden ziyade sohbet fakrındalığı ve şeffaf mod daha çok iş görüyor ve şarjı kutusunda hoparlör olması yararlı özelliklerden bu durumları göz önünde bulundurarak iki model arasında seçim yapabilirsiniz bu özellikler dışında ses kalitesi tasarım boyut olarak hiçbir fark yok denedim.

@kadirwrldd
ANC'siz model tercih edeceğim. Airpods 2. nesilden geçiş yapacağım.

ANC migren tetikleyebiliyormuş.
Zaten çok fazla gürültülü ortamlarda kullanmıyorum, araç sürerken konuşmak için veya ofiste arada sırada müzik için kullanacağım.

Teşekkür ederim.

@kadirwrldd
ANC'siz model tercih edeceğim. Airpods 2. nesilden geçiş yapacağım.

ANC migren tetikleyebiliyormuş.
Zaten çok fazla gürültülü ortamlarda kullanmıyorum, araç sürerken konuşmak için veya ofiste arada sırada müzik için kullanacağım.

Teşekkür ederim.
hocam bende ikisi arasında kaldım fiyat farkına değmez gibi geldi bana ancsiz olan versiyonun performansı nasıl ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı