anc yok değil miBende 4. nesil var aşırı memnunum tıkaçlı kulaklık sevmiyorsanız kesinlikle alabilirsiniz.
Anc çok efektif ve fark yaratan bir şey mi sizce? Alırken tercih etmeli miyim?Anc var hocam 2 versiyon sunuluyor ancli versiyon ve ancsiz.
Hocam önceden deneyimlemeniz lazım ama çoğunlukla sevilen birşey olduğunuz ortamda ses fazlaysa anında kesiliyor bence harika birşey ama kişiden kişiye göre değişebilir.Anc çok efektif ve fark yaratan bir şey mi sizce? Alırken tercih etmeli miyim?
Airpod Max'da denedim de inanılmaz bir şeydi. Pro modellerinde de slikon oldukları için bir nebze iyidir diye düşünüyorum fakat düz 4. nesilde ne kadar fark eder bilemedim dediğiniz gibi denemek lazım.Hocam önceden deneyimlemeniz lazım ama çoğunlukla sevilen birşey olduğunuz ortamda ses fazlaysa anında kesiliyor bence harika birşey ama kişiden kişiye göre değişebilir.
Benim babamda pro 2 var hocam tıkaçlı olduğundan dolayı pro 2 nin ancsi daha iyi ancak ben tıkaçlı kulaklık rahatsız ettiği için airpods 4ü tercih ettim.Airpod Max'da denedim de inanılmaz bir şeydi. Pro modellerinde de slikon oldukları için bir nebze iyidir diye düşünüyorum fakat düz 4. nesilde ne kadar fark eder bilemedim dediğiniz gibi denemek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.