AirPods almayı düşünüyordum ama değer mi bilemediğim için kararsız kaldım biraz yoksa ortalama 1000 lira civarı bir kulaklık mı alsam diye kararsız kaldım.
Telefonunuz nedir hocam.
Pro ise mantıklı yoksa hayır bence.
Hocam 16 Pro Max kullanıyorum aslında yıl başına yakın iPad de düşünüyorum dersler falan için.
MacBook falan yok anladığım kadarıyla hocam. IPhone'larda eğer düzgün müzik dinlemek isterseniz AirPods almak zorundasınız çünkü diğer kulaklıklarda eski nesil teknoloji kullanılıyor.
Bence alabileceğiniz 2 model var bunlarda tamamen iki farklı kullanıcı için eğer silikonlu kulaklık seviyorsanız rahatsız etmiyorsa ve kulak yapınızda diğer kulaklıklarda sıkıntı yaşamadıysanız kesinlikle Pro2 almalısınız.
Eğer silikondan rahatsız oluyorsanız kulağınızı ağrıtıyorsa kulağımda yok gibi hissedeyim ve bunun yanında da orta seviyede bir ANC olsun diyorsanızda AirPods 4 ANC almanız gerek.
Hocam MacBook yok ama ileride duruma göre alabilirim yine de hocam silikonlular anlamadığım şekilde kulağımdan gevşeyip çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.