AirPods almak mantıklı mı?

Yakınınızda vs. Pro2ye sahip birisi varsa denemenizi kesinlikle öneririm 2-3saat deneseniz gayet anlaşılır.

Tabii bazı kişiler silikonluya hiç alışamıyor AirPods 4 ANC bu konuda da silikonsuz kulakların piyasada en iyisi Pro2 kadar ANC'si güçlü değil fakat %40-50oranda sesi azaltıyor bu da silikonsuz bir kulaklık için çok iyi bence.

Hocam aslında hep silikonlu kullandım ama öyle bir sorun oldu ama düz AirPods 4 ile Pro arasındada fiyat farkı ciddi ya ondan da düz modeli düşündüm aslında.

Hocam aslında hep silikonlu kullandım ama öyle bir sorun oldu ama düz AirPods 4 ile Pro arasındada fiyat farkı ciddi ya ondan da düz modeli düşündüm aslında.

Pro 2 10700 hocam AirPods 4 ANC 8200 AirPods 4 (düz) 6K eğer kulaklığı dışarıdada kullanacaksanız ANC olanı kesin tavsiyemdir bazı küçük farklarda var ancsinde.

Çıktığından beri Pro 2. Nesil kullanıyorum. 1. nesille arasındaki farklar ANC gibi basit şeyler diyorlardı o yüzden genel bir yorum yapamayacağım nesil konusunda. Genel olarak iPhone kullanıyorsanız ekosistem uyumu çok iyi. Telefona bağlıyken bir anda iPad'i açıp bir video oynatırsanız otomatik bağlanıyor ve bağlantıyı istemiyorsanız çıkan pop-up sayesinde bir tıkla geri aktarabiliyorsunuz. Bildirim okuması, kafa hareketlerinizle aramaları yanıtlayabilmeniz, konuşurken çalan müziğin sesinin kısılması gibi birçok özellik var. Bunlar muhtemelen farklı markalara ait ürünlerde de bulunan özellikler ancak AirPods bazında ben memnunum. Ses kalitesi hayatımdaki en iyi ses kalitesi diyemem ancak ANC'si bence başarılı.

Ek olarak eşofman cebinde unuttuğum için çamaşır makinesinde bir güzel yıkandı ve hala sıkıntısız şekilde kullanıyorum. Suya dayanıklılık konusunda beni üzmedi.

Pro 2 10700 hocam AirPods 4 ANC 8200 AirPods 4 (düz) 6K eğer kulaklığı dışarıdada kullanacaksanız ANC olanı kesin tavsiyemdir bazı küçük farklarda var ancsinde.

Hocam genel olarak dışarı ağırlıklı kullanırım zaten bir yere giderken ve müzik ağırlıklı kullanırım ekosistemden dolayı ve ses kalitesi falan ondan dolayı AirPods istiyorum aslında tabii başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Biraz da dediğim gibi olay size kalıyor fiyat dışında.

AirPods 4: Eğer daha çok evde kullanıyorsanız çok para vermeyeyim diyorsanız uygun fakat silikonsuz olduğundan hem de ANC olmadığından daha önce ANC kullandıysanız biraz rahatsız edebilir.

AirPods 4 ANC: Hem evde hem dışarıda fazlaca kullanıyorsanız parası biraz daha fazla ama buradaki asıl mevzu silikonsuz istiyorsanız en iyi modeldir ANC'si sayesinde silikonlu kulaklık gibi sesi keser %40 50 arasında.

AirPods 2 Pro silikonlu kulaklık kullanmaktan rahatsız değilseniz ve parasını verebiliyorsanız asıl tercihiniz bu olmalıdır.

Hocam genel olarak dışarı ağırlıklı kullanırım zaten bir yere giderken ve müzik ağırlıklı kullanırım ekosistemden dolayı ve ses kalitesi falan ondan dolayı AirPods istiyorum aslında tabii başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

AirPods dışında önermem hocam iPhone telefona ama şöyle yaparsanız bir şey demem gidip minimum 6-7k vereceğime 2-3kya ort bir kulaklık alayım eski teknolojide zaten aşırı kaliteli olmadığı için çok sıkıntı olmaz diyebilirsiniz.

Biraz da dediğim gibi olay size kalıyor fiyat dışında.

AirPods 4: Eğer daha çok evde kullanıyorsanız çok para vermeyeyim diyorsanız uygun fakat silikonsuz olduğundan hem de ANC olmadığından daha önce ANC kullandıysanız biraz rahatsız edebilir.

AirPods 4 ANC: Hem evde hem dışarıda fazlaca kullanıyorsanız parası biraz daha fazla ama buradaki asıl mevzu silikonsuz istiyorsanız en iyi modeldir ANC'si sayesinde silikonlu kulaklık gibi sesi keser %40 50 arasında.

AirPods 2 Pro silikonlu kulaklık kullanmaktan rahatsız değilseniz ve parasını verebiliyorsanız asıl tercihiniz bu olmalıdır.

Yok hocam evde belki de neredeyse hiç kulaklık kullanmıyorum telefonda falan ANC falan hiç anlamıyorum aslında önceki kullandığım kulaklıkta silikonluydu ses gelsin yeter diyordum sonra başka bir kulaklık kullandım daha ucuza aldığım kulaklığın ses kalitesi daha iyiydi resmen sonraki kullandığım kulaklarımı tırmalıyordu.

Yok hocam evde belki de neredeyse hiç kulaklık kullanmıyorum telefonda falan ANC falan hiç anlamıyorum aslında önceki kullandığım kulaklıkta silikonluydu ses gelsin yeter diyordum sonra başka bir kulaklık kullandım daha ucuza aldığım kulaklığın ses kalitesi daha iyiydi resmen sonraki kullandığım kulaklarımı tırmalıyordu.

ANC dediğimiz olay hocam dışarıdaki sesin sana gelmesini engelleyen bir teknoloji dyebiliriz.

Bundan önce Android kullanıyorduysanız sonradan IP geçtiyseniz ondan dolayı da olabilir.

MacBook falan yok anladığım kadarıyla hocam. IPhone'larda eğer düzgün müzik dinlemek isterseniz AirPods almak zorundasınız çünkü diğer kulaklıklarda eski nesil teknoloji kullanılıyor
Bence alabileceğiniz 2 model var bunlarda tamamen iki farklı kullanıcı için eğer silikonlu kulaklık seviyorsanız rahatsız etmiyorsa ve kulak yapınızda diğer kulaklıklarda sıkıntı yaşamadıysanız kesinlikle Pro2 almalısınız.

Eğer silikondan rahatsız oluyorsanız kulağınızı ağrıtıyorsa kulağımda yok gibi hissedeyim ve bunun yanında da orta seviyede bir ANC olsun diyorsanızda AirPods 4 ANC almanız gerek.
Diğer kulaklıklar eski teknoloji kullanıyor derken?

ANC dediğimiz olay hocam dışarıdaki sesin sana gelmesini engelleyen bir teknoloji dyebiliriz.

Bundan önce Android kullanıyorduysanız sonradan IP geçtiyseniz ondan dolayı da olabilir.

Anladım hocam
Aynen Android kullanıyordum sonradan geçtim zaten geçtim kulaklığı denedim ses falan çok kötü geldi kulağıma sonra kullanmayı bıraktım aslında çok aşırı kulaklık kullanmadığım içinde düz model düşünüyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı