AirPods hala alınır mı?

Aykut629

Kilopat
AirPods almak istiyorum ancak hala alınır mı?
2. Modeli almak mı daha mantıklı yoksa ilk model daha mı iyi?
Fiyatını hak ediyor mu?
Gibi sorularım var. Cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods almak istiyorum ancak hala alınır mı?
2. Modeli almak mı daha mantıklı yoksa ilk model daha mı iyi?
Fiyatını hak ediyor mu?
Gibi sorularım var. Cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.
Bence AirPods'a 1k para vermek akıl karı değil.
1- Normal Iphone telefonlardan çıkan kablolu kulaklıklarla ses kalitesi aynı. Bizzat denedim.
2- Sırf kablosu yok diye normalde 100-200 TL olan kulaklığa 1k vermek saçma.
İyi forumlar.

Teknolojik ürünlerin bir çoğu parasını hak etmiyor zaten bence kıstas bu olmamalı. Bunun dışında Apple ekosisteminin en az 2 ürününe sahipseniz bence alınabilir bir kulaklık (Telefon/Tablet - Telefon/Bilgisayar gibi) ayrıca 2 gün önce HepsiBurada indirimleriyle Kablosuz şarj destekli kutusuyla birlikte 2. nesil AirPods 999 Tl olmuştu bence güzel bir indirim yakalanırsa bu tarz alınabilir.
Samsung telefon ve Apple bilgisayarlar kullanan birisi olarak İconX ve AirPods v2 arasında gidip gelmiştim AirPods v1 cihazını ise çok kısa deneyimleme fırsatı bulmuştum. Eğer İphone kullanıyor olsaydım direk AirPods v2 alırdım çünkü aralarında ses gecikmesi pek yok gibi, arkadaşımın İphone 7+ telefonunda AirPods v1 cihazını denediğimde ses gecikmesi hissedilmeyecek düzeydeyken benim telefonum ve AirPods v1 arasında ses gecikmesi bariz hissediliyordu(Oyunlarda) videoda hiçbir sorun yoktu. Aynı şekilde bütün incelemelerde PUBG Mobile gibi oyunlarda İconX cihazında da ses gecikmesi olduğundan dolayı şimdilik kablosuz kulaklık olayını rafa kaldırdım. Eğer ileride Bluetooth yerine Wi-fi Direct yada AirDrop tarzı bir bağlantıyla telefona bağlanabilecek gecikmesi az, aktarım kalitesi yüksek, kalite kayıpsız bir ürün çıkarsa gözüm kapalı alabilirim.
Eğer bütçeniz varsa AirPods v2 cidden güzel kulaklık tasarımı da birçok markaya ilham oldu bence hoş duruyor kulakta 🙂
Not: Salt müzik zevki için alınabilecek bir kulaklık değil daha çok iletişim ve kullanım kolaylığı özellikleri öne çıkmış bir ürün, o kadar yüksek paraya bütün orkestrayı kulağınızın içine sokacak birçok kulaklık alınabilir.

Apple airpods da öne çıkan 1-2 güzel özellik var. İlki ve en önemlisi - bence- mikrofon kalitesi. Giriş seviyesi 300-500 liralık benzerlerinin mikrofonları çok kötü. Airpods ile siri kontrolü ve dokunmatik özellikleri oldukça fonsiyonel. Fakat fiyat alakasız fazla. Heh tabi Sennheiser Momentum True Wireless'dan bahsetmiyorum bile. Ne kadar iyi olursa olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı