AirPods hala alınır mı?

Aykut629

Kilopat
AirPods almak istiyorum ancak hala alınır mı?
2. Modeli almak mı daha mantıklı yoksa ilk model daha mı iyi?
Fiyatını hak ediyor mu?
Gibi sorularım var. Cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ürünü yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve başına bir iş gelse tekrar alırım.

Öncelikle şahsi fikrim, kablolu bir kulaklıkla kablosuz bir kulaklığı karşılaştırmak bana mantıklı gelmiyor.

Piyasada bir sürü kablosuz kulaklık var bunların ses kalitelerine teker teker bakmak lazım. Ucuz diye önerilebilir fakat sesi güzel çıkmıyorsa, kullanım süresi azsa, bağlantı problemleri varsa, çabuk bozulursa vs. para hiç olur.

Öncelikle şunu belirtmek isterim sizin de kulaklıktan ne beklediğiniz önemli. Örneğin windows cihazlarla çok mükemmel çalışmıyor, rahat kullanamazsınız(2 farklı windows makinede denedim). Fakat iPhone da (android bir cihazda denemedim.) veya macOS da mükemmel çalışıyor.

Birde Gen 1 ile 2 arasında gerçekten kayda değer bir fark yok. O fiyat farkını vermek istemiyorsanız ilk versiyonunu alın.

177 TL'ye Xiaomi Redmi Airdots Tws alırsan, müzik konusunda bu ürünle aynı işi görecektir. Kullanım ömrü şansa bağlıdır ona bir şey diyemem. Sennheiser dışında bir marka için o kadar para ödemek yanlış olur diye düşünüyorum. Apple kulaklık konusunda bu fiyatları isteyecek kadar kaliteye sahip değil.

Sennheiser'in en iyi kulaklığı Momentum True; 2000 TL fiyatındaymış. Aslında pahalı değil, yurt dışında bu ürünü insanlar 300 dolar gibi uygun bir fiyata alıyor. Parayı dolar olarak kazanan bu insanlar bizim gibi fahiş vergiler ve rezil kur farkıyla yaşamıyor.

Ve unutmayın ki, kablosuz kulaklıklar lükstür. Kablolu ürünler her zaman daha verimli ve daha uzun ömürlüdür. + Uygun fiyatlı.

Keşke Redmi Airdots'lar silikonlu olmasaydı, sırf düz model olduğu için (kulağımı daha rahat hissettirdiğinden) Airpods derim. Silikon konusunu dert etmezseniz QCY T1C TWS var ve çok iyi performansa sahip. Ben aldığımda 180 liraydı. İlginçtir ki her şeyin fiyatı zamlanırken bu kulaklığın fiyatı düşüyor, 168 şu an. 2018'de almıştım, herhangi bir sorun yaşatmadı ne bağlantıda ne sağlamlıkta.

Cidden 2 tane kablosuz kulakliga 1000 lira vermeyi dusunuyor musun? Ya da baska turlu sorayim markasi Apple olmasa da bu parayi verir miydin? Ihtiyacin gercekteb kulakliksa en kralini 200 300 liraya alirsin.
kablosuz kulaküstü kulaklık alınır o fiyata ama airpods ses kalitesi freebuds pro,samsung buds+'dan daha iyi gerçekten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı