AirPods Max fiyatına daha iyi bir alternatif var mı?

kaannzy

Femtopat
Katılım
17 Mayıs 2023
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an AirPods Pro kullanıyorum fakat kulak içi baymaya başladı, kulak üstü bir kulaklık almak istiyorum. iOS kullanıcısıyım. En son 25K'ya kadar çıkabilirim bütçe olarak. Birkaç sene hiçbir türlü dert etmeyeceğim bir kulaklık istiyorum. Eğer bulamazsam AirPods Max alacağım. Öneriniz var mı yoksa direkt alayım mı bu fiyata daha iyisi yoksa?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods mükemmel bir kulaklık iOS kullanıcılarına fakat AirPods Max'i hiçbir türlü kabul edemem. O fiyatlara mükemmel derecede kulak üstü kulaklıklar bulunmakta.

Ben de o fiyattaki mükemmel derecedeki kulaklıkları soruyorum işte ne almalıyım daha iyi olarak 1000XM5 vardı sadece sanırım
 
WH-1000XM5 öneriliyor. Apple severim ama AirPods Max'in ciddi eksikleri var. İzolasyon süper fakat fiyatına göre donanım anlamında ciddi geri kalıyor.
 
Yurtdışından Bose Quietcomfort Ultra bakabilirsiniz.
Türkiye'den alınacak ise XM5 veya indirimde XM4 öneririm.
Şu an Bose NC 700 kullanıyorum. Yurtdışına gittiğimde almıştım. Airpods Max, XM4 ve NC 700 denedikten sonra NC 700 aldım. Aralarında ses olarak en kötüsü Airpods Max idi.
Kulaklıkları iPhone cihaz ve Apple Music ile denemiştim.
Sennheiser deneme fırsatım olmadı lakin Momentum 4'ün pil ömrü çok cezbedici.
 
XM5'ten çekiniyorum çünkü deneyebilecek hiçbir yer yok Türkiye'de, ya da ben bulamıyorum. Ayrıca Airpods Max'e neden kötü dediniz, not alayım da ona göre yarın bakmaya gideceğim tekrardan. Muhtemelen XM5 ile M4 arasında kalacağım. (Bir de internetteki ses testleri gerçeğine yakın mı ona göre dikkate alacağım)
 
Yaklaşık 3-4 aydır XM5 kullanıyorum, trendyoldan aldım. Gayet memnunum, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı