AirPods orijinal midir?

alidz5252

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba,
Amazon'un ABD bölgesinden bir AirPods Pro 2 siparişi verdim ancak şarj kutusunun kapağındaki seri no yazan kısmın diğerleriyle aynı olmadığını fark ettim. Ayrıca kutu arkasında da “Assembled in India” yazıyor. Hindistan da üretilen Apple ürününe hiç denk gelmedim. Ayrıca çakma olsa, neden India yazsınlar diye de düşünüyorum China, Vietnam varken. Belki de yurt dışı ürünü olduğu içindir. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim, görselleri ekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_9877.jpeg
    IMG_9877.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9878.jpeg
    IMG_9878.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone cihazınız var mı? Kutuyu açınca ekranında çıkıyorsa yeterli. Hindistan'da üretilen bazı parçalar var diye biliyorum Apple tarafında.
Evet, kutuyu açtıktan yaklaşık 3 ila 4 saniye sonra çıkıyor. Ben daha çok kutu kapağındaki seri no kısmından şüphelendim orijinallerde de oluyor mu?

Dosya Ekleri

• IMG_9879.png
    IMG_9879.png
    318,2 KB · Görüntüleme: 3
Evet, kutuyu açtıktan yaklaşık 3 ila 4 saniye sonra çıkıyor. Ben daha çok kutu kapağındaki seri no kısmından şüphelendim orijinallerde de oluyor mu?
Sahip olmadığı için maalesef bilmiyorum hocam. Bildiğim birkaç taktiği söyledim. Ayarlar - Hakkında kısmında falan gözüküyor mu? Sahip olan birisi yanıtlasa daha iyi olur...

Çakma cihazlar da ekranda çıkıyor artık.
O kadar geliştik mi ya? Şaşırdım, ne yalan söyleyeyim :)

Hocam orijinal üründe kutunun sol iç kısmında CE işareti ve çöpe atmayın işareti olur. Sağ iç kısımda A ile başlayan model numarası olur. Bunun altında seri numarası yazar. Üstelik orijinal üründe seri numarasının farklı olması mümkün değil. Sahte olduğunu düşünüyorum.

WhatsApp Görsel 2025-12-09 saat 20.57.12_48dfa202.jpg

Ayrıca ayarlardan AirPods ayarlarına girip en alttaki seri numarasını karşılaştırabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı