AirPods parçalarını nereden tedarik edilebilir?

cbaytek

Decapat
Katılım
11 Eylül 2021
Mesajlar
112
Çözümler
1
Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Abra A7 V11.4.3
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müzisyen
Öncelikle merhaba arkadaşlar, geçenlerde İngiliz kuzenim AirPods Pro kulaklığının bir eşini Türkiye'de unuttu ve bende kaldı, bana dedi ki diğer parçalarını al kullan dedi, bende Apple servisini aradığım zaman KVK yetkili servisine gitmemi söyledi fakat yaşadığım ilde servis yok ve en yakını 200 km uzaklıkta ve çok pahalı, bende 2. el sitelerinden orijinal parçaları almayı düşünüyorum, ilk sorum eşlenir mi ya da eşleyebilir miyim? İkinci sorum parçaları nereden tedarik edebelirim 2. el haricinde?
 
Uğraştığınıza değmez zaten Airpods Pro pahalı bir kulaklık. Alacağınız parçalarda neredeyse sıfır Airpods Pro fiyatına yakın olur muhtemelen. İkinci elde almak istemediğiniz için baya pahalı tutar. Zaten parçaları bulup bulamayacağınızda belli değil. Parçaları bulsanız sıkıntısız eşlenip eşlenmeyeceği belli değil. Yenisini almak daha mantıklı emin olun.
 
Baseus gibi markalar yedek kutu üretiyor. Onlardan alsan yeter. Yanına eş almak kolay olmayacaktır.

Orijinal bulabilir miyim bir de eşlenirmi kulaklıklar , sağ kulaklığıda bulursam?

Uğraştığınıza değmez zaten AirPods Pro pahalı bir kulaklık. Alacağınız parçalarda neredeyse sıfır AirPods Pro fiyatına yakın olur muhtemelen. İkinci elde almak istemediğiniz için bayağı pahalı tutar. Zaten parçaları bulup bulamayacağınızda belli değil. Parçaları bulsanız sıkıntısız eşlenip eşlenmeyeceği belli değil. Yenisini almak daha mantıklı emin olun.

Ya da ben şey düşünüyorum 2. el orijinal garantili var ya sarı sitede oradan düşürebilirim bence.
 

Geri
Yukarı