asafalp1 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 AirPods 3. nesil kulaklığım var, ancak iki kulaklıktan da ses gelmiyor. Pil değiştirsem olur mu, yoksa başka bir şey mi yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
AirPods 3. nesil kulaklığım var, ancak iki kulaklıktan da ses gelmiyor. Pil değiştirsem olur mu, yoksa başka bir şey mi yapmalıyım?
B BYA Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #2 Yaşadığın durum ile pilin bir alakası olduğunu sanmıyorum telefona bağlı olduğuna emin misin? Eminsen arkadaki butona basılı tutarak sıfırlamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Yaşadığın durum ile pilin bir alakası olduğunu sanmıyorum telefona bağlı olduğuna emin misin? Eminsen arkadaki butona basılı tutarak sıfırlamayı deneyebilirsin.
KS KS asafalp1 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Yaptım olmadı Artı 0 Eksi
B BYA Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 AirPods’unuzun eşlemesini kaldırma, yeniden başlatma veya sıfırlama burada yazan talimatları uygulamayı deneyin eğer olmazsa çözümü bende bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
AirPods’unuzun eşlemesini kaldırma, yeniden başlatma veya sıfırlama burada yazan talimatları uygulamayı deneyin eğer olmazsa çözümü bende bilmiyorum maalesef.