AirPods Pro 2 alınır mı?

Dostum bu sorunun cevabı sende ve şu soruyla cevabını bulabilirsin. Vereceğin para seni üzecek mi ? Kesinlikle almanı tavsiye ederim kişisel olarak, 1.versiyonunu 4 sene önce aldım, nazar değmesin en ufak sorun yaşamadım. Bir daha ihtiyacım olsa gene Airpods Pro son nesil alırım.

AirPods Pro 2'yi bilgisayara bağlayıp ANC açıp Call of Duty oynadım vallahi çok da keyifliydi.

iPhone kullanıcısıyım ama neden herkes iPhone kullanıyorsan diye belirtmiş?

iPhone kullanmıyorsan özelliklerine erişimin sınırlı.

Açık konuşmam gerekirse şu an ev bark bakmıyorum, kazandığım parayı kendime harcıyorum o yüzden kendime aldığım hiçbir şey beni üzmüyor. Sadece lükse mi kaçıyorum diye bir düşündüm.

AirPods Pro 2'yi bilgisayara bağlayıp ANC açıp Call of Duty oynadım vallahi çok da keyifliydi.

iPhone kullanmıyorsan özelliklerine erişimin sınırlı.
O zaman gerçekten alınmazmış.

Cevap vereyim lükse kaçıyorsun. Ama hayata da bir kez geliniyor.

Aktaracağım hocam.

Hocam şimdi gördüm de AirPods 4 modeli çıkacakmış ve fiyatı 5K daha ucuz neden böyle sizce ve onu mu almalıyım?

AirPods 4 silikonsuz ve ucuz olan modelde ANC yok. ANC olan model 8000 TL ve silikonsuz olduğu için AirPods Pro 2'den hala iyi değil. Fakat çipleri aynı. Yerinizde olsam Pro 2 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…