AirPods Pro 2 alınmalı mı?

Ürünü nereden satın almayı önerirsiniz? Hepsiburada, trendyol gibi yerlerden alınca çakma gelme durumu olabiliyormuş diye okudum birkaç yerde. Amazon'da amazonun kendi satıcısından almayı öneriyorlar ama orda da kalmamış.
Ben aldığım zaman satıcı amazon olarak amazondan almıştım. Dediğiniz sitelerde satıcı site sahibiyse hiçbir sıkıntı olmaz. Ama satıcı bir şirket veya bireysel satıcıysa risk az da olsa var. En güvenilir olanı bence teknoloji mağazalarından veya satıcısı kendi olan sitelerinden almaktır.

Alınmalı, kesinlikle öneririm. Airpods 2. nesilden geçtim, sanki Toros'tan Ferrari'ye geçmiş gibi oldum. Belki biraz abartmış olabilirim ama bir yükselişin olduğu aşikar. Gürültü engellemesi çok güzel çalışıyor. Çok etkili. Müzik ve ses kalitesi de gayet iyi. Fiyatları epey arttı, ben aldığımda çok daha uygundu. Ama alındığı fiyatın hakkını vereceğini düşünüyorum. İndirimler kovalanabilir. Bazen Mediamarkt sitesinde fiyatlar düşebiliyor. Ben o şekilde almıştım mesela.

Alınmalı, kesinlikle öneririm. Airpods 2. nesilden geçtim, sanki Toros'tan Ferrari'ye geçmiş gibi oldum. Belki biraz abartmış olabilirim ama bir yükselişin olduğu aşikar. Gürültü engellemesi çok güzel çalışıyor. Çok etkili. Müzik ve ses kalitesi de gayet iyi. Fiyatları epey arttı, ben aldığımda çok daha uygundu. Ama alındığı fiyatın hakkını vereceğini düşünüyorum. İndirimler kovalanabilir. Bazen Mediamarkt sitesinde fiyatlar düşebiliyor. Ben o şekilde almıştım mesela.
Bende alma arifesindeydim 9 bin küsurdayken ama yakın zamanda 11.500 - 13.000 fiyat bandına zamlandı 🤷‍♂️

Bende alma arifesindeydim 9 bin küsurdayken ama yakın zamanda 11.500 - 13.000 fiyat bandına zamlandı 🤷‍♂️
Maalesef son zamanlarda epey bir zamlandı. Dolar falan derken. 10'dan aşağı bulmak imkansızdır herhalde. Ama dediğim gibi indirimler takip edilmeli. Amazonda falan olur diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı