AirPods Pro 2 nesil alınır mı?

Miike Tyson

Hectopat
Gün içinde çoğu zamanımı şarkı dinleyerek geçiriyorum ve tüm kulaklıklarım kafa üstü bir yerden sonra aşırı rahatsızlık veriyorlar. Sorum başlıktaki gibi, alınır mı alınmaz mı? Alınmazsa neden, tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ben aldım 1 hafta geçmeden iade etmiştim. Nedense uçurmadı beni.

Ses yüksekliğini yetersiz buldum.
Yalıtımını da beğenmedim, dış sesi fazla alıyordum. Fiyatını hala hak eden bir ürün olduğunu sanmıyorum.

( 12 mini ile kullanmıştım )

Yalıtımını da beğenmedim, dış sesi fazla alıyordum. Fiyatını hala hak eden bir ürün olduğunu sanmıyorum.

15 Pro'yla kullanmayı düşünüyorum Amazon TR kutusu acılmış ürünü iade alır mı acaba bilginiz var mı beğenmessem bende iade ederim.

Valla kullanmadığım ürünler hakkında pek öneri yapmak istemiyorum. Zira kulaklık konusu malum kişiden kişiye farklılık da gösteriyor.

Kendim soundcore r50i kullanıyorum, işimi görüyor. Senin bütçe sağlam, o fiyata ne alsan üzmez herhalde. Ben olsam o paraya kafaüstü kablosuz alırım.

Vallahi kullanmadığım ürünler hakkında pek öneri yapmak istemiyorum. Zira kulaklık konusu malum kişiden kişiye farklılık da gösteriyor.

Kendim Soundcore R50i kullanıyorum, işimi görüyor. Senin bütçe sağlam, o fiyata ne alsan üzmez herhalde. Ben olsam o paraya kafaüstü kablosuz alırım.

Aklımda skullcandy crusher EVO var fakat şu an halihazırda elimde SteelSeries Arctis 7P ve birkac tane daha kafa üstü kablosuz cihaz var uzun kullanımda konfordan eser kalmıyor.
Sanırım AirPods'u bir alıp deneyeceğim teşekkürler hayırlı akşamlar.

Sabah geldi ürün elime şahsen beni de pek uçurmadı hocam 😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı