AirPods Pro 2. nesil mi AirPods 4 mü?

Eki Görüntüle 2307393

Şarj açısından bir tık daha Pro 2. nesil daha avantajlı. Bir de düşündüğüm gibi ANC açısından Pro 2. nesil daha başarılı. Tabii yeni bir model olduğu için ileride bambaşka bir özellik gelir mi bilmiyorum ancak şu anki haliyle Pro 2. nesil daha mantıklı geliyor.

Pro 2. nesil ilk çıktığı zamanlarda sohbet farkındalığı özelliği yoktu mesela.
Pro 3'ü beklemek uzun bir zaman mı olur?

Silikonlu mu silikonsuz mu istiyorsunuz belirtmemişsiniz. Eğer farketmiyorsa tabi ki pro 2 çok çok daha üstün bir kulaklık mukayese edilmesi bile saçma.

Düz mantık bakmasanız keşke. İkisi de H2 çipe sahip. Sohbet farkındalığı ve ANC özelliği ise Pro 2. nesilde bulunmakta. Şeffaf modu da unutmamak lazım. Airpods 4'nün en güncel olduğu konuyu belirtirseniz çok sevinirim.

Sırf ekosistem için de ANC olmayan kulaklığa 5.800₺ vermezdim açıkçası.

4. nesilde gürültü engellemenin olduğunu göremedim, nerede öyle yazıyordu?
Bir şey belirtmeme gerek yok. Nesil olarak daha güncel oluyor ürün. Sonuçta iPhone bazlı düşünürsek mesela 13 Pro, 14'den daha iyi fakat 14 daha güncel. Daha iyi okuyun siz önce yazıları hocam, iyi akşamlar.

2018 maybach ile 2020 clio karşılaştırıp clio güncel demeye benziyor biraz. Airpods 4 farklı bi kategoride. Açık kulaklıklarda anc minimal bir etki için koyuluyor ve kulak şekliniz biraz kapatmıyorsa pek etkisi de olmuyor. Bunu ilk samsung buds live de çıkardı. Benim hayatımda denediğim tek açık ancli kulaklık soundpeats air4 o da kulağımda sıkı yerleştiği için ancsi biraz işe yarıyordu fakat en dandik ancsiz silikonlu kulaklık bile daha iyi izole ediyor tabiki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı