AirPods Pro 2. nesil mi AirPods 4 mü?

Pro 3'ü beklemek uzun bir zaman mı olur?

Pro 3'ü beklemek uzun bir zaman mı olur?
2025'teki tanıtımda falan duyurulur diye düşünüyorum. En az 1 yılı daha var yani bana göre. 1 yıl boyunca boşta kalmak da istemezsiniz muhtemelen.

Silikonlu mu silikonsuz mu istiyorsunuz belirtmemişsiniz. Eğer farketmiyorsa tabi ki pro 2 çok çok daha üstün bir kulaklık mukayese edilmesi bile saçma.

Bir şey belirtmeme gerek yok. Nesil olarak daha güncel oluyor ürün. Sonuçta iPhone bazlı düşünürsek mesela 13 Pro, 14'den daha iyi fakat 14 daha güncel. Daha iyi okuyun siz önce yazıları hocam, iyi akşamlar.

2018 maybach ile 2020 clio karşılaştırıp clio güncel demeye benziyor biraz. Airpods 4 farklı bi kategoride. Açık kulaklıklarda anc minimal bir etki için koyuluyor ve kulak şekliniz biraz kapatmıyorsa pek etkisi de olmuyor. Bunu ilk samsung buds live de çıkardı. Benim hayatımda denediğim tek açık ancli kulaklık soundpeats air4 o da kulağımda sıkı yerleştiği için ancsi biraz işe yarıyordu fakat en dandik ancsiz silikonlu kulaklık bile daha iyi izole ediyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…