AirPods Pro 2.nesil mikrofonu Windows 11'de çalışmıyor

MehmetYigit0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum. Windows 11 laptopumla başarılı bir şekilde eşleştirdim. Fakat AirPods mikrofonunu giriş cihazı kısmında seçsem de hiçbir uygulamada mikrofon çalışmıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Cihazımı iPhone 13 ile birlikte sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleme:
Selamlar. AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum. Windows 11 laptopumla başarılı bir şekilde eşleştirdim. Fakat AirPods mikrofonunu giriş cihazı kısmında seçsem de hiçbir uygulamada ses almıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Cihazımı iPhone 13 ile birlikte sorunsuz kullanıyorum.

Aynı sorun bende de mevcut. JBL 520, Buds FE, Soundpeats Life ile kullandım ve hiçbirinde asla ama asla mikrofonu çalıştıramadım.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. AirPods Pro 2’yi Windows 11’e bağladığında, sistem kulaklığı iki farklı cihaz olarak görüyor. Stereo modu yüksek kaliteli ses veriyor ama mikrofon çalışmıyor. Hands-Free modu ise mikrofonu açıyor ama ses kalitesi çok kötü oluyor.

Öncelikle Ayarlar > Sistem > Ses > Giriş cihazı kısmında "Hands-Free" olarak görünen AirPods’u seçtiğinden emin ol. Bazen Windows varsayılan olarak stereo modunu seçiyor ve mikrofon hiç çalışmıyor. Eğer hala düzelmezse, farklı Bluetooth sürücülerini veya adaptörleri denemek gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı