AirPods Pro 2.nesil vs Beats Studio Pro

fatihemirkesik

Femtopat
Daha fazla  
Beats Studio Pro (koyu kahverengi) almak istiyordum ama plastik kalitesi ve acaba yazın terletir mi düşüncesiyle emin olamadım. Bütün özelliklerini göz önüne alırsak AirPods Pro 2. nesil ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi sizce? şu an AirPods 2.nesil kullanıyorum arızası dolayısıyla değiştirmek istiyorum.
Kulak üstü kulaklık taşımak zor olur mu?
AirPods Pro 2. nesil (8150TL)
Beats Studio Pro (9800TL)
Şu an ikisinin de en ucuz fiyatı bu şekilde.

Beats kulaklık alınmaz. Ayrıca taşıması zor olur tabi ki.
iPhone kullanıyorsanız AirPods Pro 2. nesil alınabilir lakin o da gereksiz pahalı.
beats kulaklık neden alınmaz ? iPhone ve Macbook
kullanıyorum kulaklığı da bu cihazlarla kullanacağım

Ses kalitesi Apple ürünlerinin sunduğu teknolojiden daha önemli. Bu yüzden ben ikisini de tercih etmezdim. Lakin Beats almanın hiçbir mantığı yok. Beats markası hiçbir zaman başarılı olmadı.
Sony, Sennheiser ve Bose gibi markalar varken kulaküstü başka kulaklık alınmaz bu bütçede.

marka olarak değil de model olarak tavsiyen varsa söyler misin veya link de atabilirsin

Kulakiçi istiyorsan Sony WF-1000XM5.
Kulaküstü istiyorsan Sony WH-1000XM4 öneririm. XM5 olanı yenisi lakin kırılabiliyor menteşeleri. Ayrıca sürücüleri daha küçük olduğu için bass olarak biraz sade bir kulaklık.

Kulakiçi olarak AirPods Pro 2. nesil alınabilir lakin ben almazdım.

airpods pro 2 alabilirsin , ses kalitesi için momentum true-wireless 3 veya 4 alabilirsin ikisinde de multipoint var. Beatsten bence uzak dur, multipoint destekli sony xm4 xm5 momentum 3-4 gibi kulaküstüler var ses kalitesi olarak daha iyi. momentum 3 kulaküstü eski ama yine de efsane sesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…