AirPods Pro 2.nesil vs Beats Studio Pro

fatihemirkesik

Femtopat
Daha fazla  
Beats Studio Pro (koyu kahverengi) almak istiyordum ama plastik kalitesi ve acaba yazın terletir mi düşüncesiyle emin olamadım. Bütün özelliklerini göz önüne alırsak AirPods Pro 2. nesil ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi sizce? şu an AirPods 2.nesil kullanıyorum arızası dolayısıyla değiştirmek istiyorum.
Kulak üstü kulaklık taşımak zor olur mu?
AirPods Pro 2. nesil (8150TL)
Beats Studio Pro (9800TL)
Şu an ikisinin de en ucuz fiyatı bu şekilde.

Ses kalitesi Apple ürünlerinin sunduğu teknolojiden daha önemli. Bu yüzden ben ikisini de tercih etmezdim. Lakin Beats almanın hiçbir mantığı yok. Beats markası hiçbir zaman başarılı olmadı.
Sony, Sennheiser ve Bose gibi markalar varken kulaküstü başka kulaklık alınmaz bu bütçede.

Ses kalitesi Apple ürünlerinin sunduğu teknolojiden daha önemli. Bu yüzden ben ikisini de tercih etmezdim. Lakin Beats almanın hiçbir mantığı yok. Beats markası hiçbir zaman başarılı olmadı.
Sony, Sennheiser ve Bose gibi markalar varken kulaküstü başka kulaklık alınmaz bu bütçede.
marka olarak değil de model olarak tavsiyen varsa söyler misin veya link de atabilirsin

airpods pro 2 alabilirsin , ses kalitesi için momentum true-wireless 3 veya 4 alabilirsin ikisinde de multipoint var. Beatsten bence uzak dur, multipoint destekli sony xm4 xm5 momentum 3-4 gibi kulaküstüler var ses kalitesi olarak daha iyi. momentum 3 kulaküstü eski ama yine de efsane sesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı