AirPods Pro 2 satılıp Beats ile değiştirilmeli mi?

Hicbirseyin kolesi degilim kapitalizm e laf falan attigim da yok Beats kulakliklar yeni de cikmadi ben yeni fark ettim sistemin kolesi olsaydim markadan dolayi Apple kulaklık ile devam ederdim burada sadece ses seviyesinin daha iyi olacagini dusundugum icin onu sorguladim. Bence siz biraz fazla marjinal takiliyorsunuz. Butcesi yeten bir insanin kaliteli ürün almak istemesi kolelik mi?

Sistem kolesi olmussunuz. Geregi olmayan urunler aliyorsunuz. Her yeni cikan seyi bende aliyim diyorsunuz. Onda var bende yok diyorsunuz. Sonra da kapitalizme sovuyorsunuz, banka borclarina laf ediyorsunuz. (sizi bilememde %90'i boyle) artik toplum maalesef buna donmus durumda.

Onda var bende yok gibi bir şey de kulllanmadım. Gereksiz derken kime göre ve neye göre gereksiz acaba?
 
Son düzenleme:
IOS'ta LDAC, lhdc gibi codecler olmaması ve bu tarz engeller nedeniyle istersen Sennheiser momentum 4 al yine de AirPods Pro 2'den pek farkı olmayacak. Zaten Beats ile aralarında pek fark yok belki de AirPods Pro 2 daha iyidir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı