AirPods Pro 3 ön siparişten alınır mı?

ar_da

Femtopat
Daha fazla  
Sizce ön sipariş vermeli miyim yoksa 26 Eylül'de mağaza satışı açıldığında oradan mı almalıyım? Daha önce hiç bu tarz bir alışveriş yapmadım fiyat farkı vs. olur mu? Ayrıca ön sipariş verince ne zaman elime ulaşır cihaz?

Fiyatı ileride düşer ama sizin için sorun değilse alınır. Pro 2 kullanıyorsan çok da gerek yok sadece AI ve ANC için değmez.

Kesınlıkle alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsiburada gibi yerlerde daha uyguna alınabilir ama bu fark sizin için önemli değilse direkt ön sipariş verebilirsiniz. 26-27-28'inde gelir.

Ön sipariş değişiyor sanırım erken gelenede var geç gelenda öyle biliyorum bende bir an düşündüm Hocam'da yine de yüksek fiyatı 2-3 ay sonra fiyatı düşer bekleyeceğim ya da 4.nesil ANC alacağım bakalım.

Bir de eğer MacBook almayı düşünüyorsanız yanında AirPods veriliyor ama yine de biraz eklemek gerekecek çünkü AirPods 4 ücretsiz, Pro için biraz eklemek gerekecektir.

Fiyatı ileride düşer ama sizin için sorun değilse alınır. Pro 2 kullanıyorsan çok da gerek yok sadece AI ve ANC için değmez.

hocam aslında bekleyecek zamanım yok o sebeple ön sipariş düşünüyordum. Fiyat farkı çok olur mu bir şekil idare etmeye çalışayım olmadı.

Hocam aslında 4. nesil çok uygun bunun yanında ama silikonsuz bir garip hissettiriyor kulağıma silikonlu gibi oturmadı benim sanki boşluk kalıyormuş gibi hissettirdi o yüzden alamıyorum.

Bende slikonlu hiç kullanamıyorum alışamadım hocam bakalım kısmet.

Bir de eğer MacBook almayı düşünüyorsanız yanında AirPods veriliyor ama yine de biraz eklemek gerekecek çünkü AirPods 4 ücretsiz, Pro için biraz eklemek gerekecektir.

Hocam aslında o kampanyadan yararlanılabilir fakat ben mühendislik kazandım ve sanırsam MacBook bu konuda çok da yeterli değil en basitinden her şeyi lisanslamam gerekecek bana pahalıya patlar bu da maalesef.

Pro 2 kullanmıyorsan yapıştır.
@esfurkan26
Peki hocam son olarak bir sorum olacak. Pro 3 ön siparişe açıldığı zaman Pro 2 de ucuzlama olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…