AirPods Pro için Bluetooth adaptör önerisi

Fazla seçeneğin yok. Ugreen ve TP-link'in adaptörü var. Ben ugreen kullanıyorum memnunum. PC başında kullanacaksan ve kasa da yakındaysa sorun olmaz. Ancak PS oynar gibi biraz uzaktan kullanacaksan kopmalar olabiliyor, arada biraz engel varsa. TP-link'in ürünü de pek farklı değildir diye düşünüyorum.

Fazla seçeneğin yok. Ugreen ve TP-Link'in adaptörü var. Ben ugreen kullanıyorum memnunum. PC başında kullanacaksan ve kasa da yakındaysa sorun olmaz. Ancak PS oynar gibi biraz uzaktan kullanacaksan kopmalar olabiliyor, arada biraz engel varsa. TP-Link'in ürünü de pek farklı değildir diye düşünüyorum.

Uzaklıktan kastın ne kadar? Arada bir şey yok ama örnek veriyorum kasaya 1 2 metre uzaklıktan sorun olur mu? Bir de kullandığınız ürünü atma şansınız var mı?

Uzaklıktan kastın ne kadar? Arada bir şey yok ama örnek veriyorum kasaya 1 2 metre uzaklıktan sorun olur mu? Bir de kullandığınız ürünü atma şansınız var mı?
1-2 metrede sorun olmaz ancak 3-5 metre arasında kopma yaşatabilir. Gerçi ben denerken araya masa engel oluyordu biraz. Bu büyük etkiliyor. Arada bir engel olmadan 5 metreye kadar sorun olmaz diye düşünüyorum.

Benim kullandığım : Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah: Amazon.com.tr
Ancak bunu da alabilirsin : TP-Link UB400 TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör: Amazon.com.tr

Kasanın arkasında değil de üstünde USB yeri varsa + olur uzaktan kullanma konusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı