AirPods Pro incelemesi

@326001 hocam telefonunuz Apple olmasa yine de AirPods tercih eder miydiniz yoksa başka markalara yönelir miydiniz?

Ben AirPods 2. Nesil kullanıyorum gayet memnunum. Bence düz modellerinin tasarımı daha iyi. Pro versiyonunun tasarımını nedense sevemiyorum. İncelemeniz güzel olmuş elinize sağlık.
Bu arada hocam içinden çıkan şarj kablosunu kaça satarsınız?

Hayırlı olsun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım pilleri iki seneden kısa sürede ölmez. Abonelik gibi kulaklık, her sene almak gerekiyor. En azından bende öyle oldu.

Hayırlı olsun.
Umarım. : )

Teşekkür ederim.
@326001 hocam telefonunuz Apple olmasa yine de AirPods tercih eder miydiniz yoksa başka markalara yönelir miydiniz?
Açıkçası etmezdim. Onun yerine aynı paraya Beats alırdım.
İphone kullandığım için de aldım denilebilir.
Satmam Bana lazım.

Hayırlı olsun.

Evet her kişinin kulağına uymuyor. Ancak WF1000 XM3 biraz hayal kırıklığı, özellikle ANC tarafında. Maalesef abisi WH1000 XM3 gibi değil. XB900N almadan önce denemiştim, AirPods Pro da denemiştim. WF serisinin biraz daha gelişmesi gerekiyor.

Tabii aradaki fiyat farkını baz alınca ben olsam ben de WF alırdım. Ancak AirPods Pro'daki ANC ve şeffaflık sisteminin, açık ara kulak içi kualklıklardaki en iyilerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Tabii ANC, ses ve konfor öznel değerler. Kişiden kişiye göre değişebiliyor.

Teşekkür ederim.
Kulağa uymuyor evet ama. O eksiyi uç vererek kapatıyorlar bana göre.

Umarım pilleri iki seneden kısa sürede ölmez. Abonelik gibi kulaklık, her sene almak gerekiyor. En azından bende öyle oldu.

Hayırlı olsun.

AirPods ve AirPods Pro'larını değiştiren çok tanıdığım oldu. Kesinlikle çevreci bir ürün değil. Tamamen dijital atık...

Bu arada söylemeyi unutmuşsunuz birkaç şeyi;
1) Apple H1 çipset kullanıyor.
2) Çift mikrofonu ve çift IR sensör var.
3) iOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 ve macOS 10.15.1 altında AirPods Pro desteklenmiyor ve son olarak 2C54 firmware güncellemesi sonrası gürültü engelleme özelliği kulaklığın ömründen yememek için Apple tarafından şiddeti azaltıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…