Modeli vs. tam alırsan şarj eder ancak kutusuz çokta iyi satamazsın. İyi kötü bir kutu alıp öyle sat bence. Çünkü şarj olmayan kulaklığı kim napsın ki.1 hafta önce kulaklıklarım kulağımdayken kutusu düştü ve bulamadım. Şu an 2.el bir kutu alsam orijinal çalışır mı veya bu kulaklıkları şarj kutusuz kaça satabilirim?
Kulaklığını kaybedenler de var o yüzden belki satılır diye düşündüm.Modeli vs. tam alırsan şarj eder ancak kutusuz çokta iyi satamazsın. İyi kötü bir kutu alıp öyle sat bence. Çünkü şarj olmayan kulaklığı kim napsın ki.
İstiyosan şansını deneyebilirsin. Ama karar sana ait. Sırf şarj kutusunun değerine bak ona göre sat.Kulaklığını kaybedenler de var o yüzden belki satılır diye düşündüm.
Evet maalesef kulaklıklar kulağımda olduğu için kutuyu kulaksız bulamıyor."Bul" özelliği sadece kulaklıklar için mi geçerli?
Kutuların ortalama 800-900 civarı gidiyor işte ama alırsam şarj eder mi farklı kulaklık farklı kutu eşleşir mi bilmediğim için soruyorum.İstiyosan şansını deneyebilirsin. Ama karar sana ait. Sırf şarj kutusunun değerine bak ona göre sat.
1 hafta önce kulaklıklarım kulağımdayken kutusu düştü ve bulamadım. Şu an 2.el bir kutu alsam orijinal çalışır mı veya bu kulaklıkları şarj kutusuz kaça satabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.