AirPods Pro'nun orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Redyclum

Centipat
Daha fazla  
Elime bir borç kapatma olayından AirPods pro 2.nesil ürün geçti, bu ürünün orijinalliğini nasıl anlayabilirim ayrıca aynı şekilde iPhone battery pack MagSafe geçti ve bunun da original olduğunu nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Elime bir borç kapatma olayından AirPods. 2.nesil ürün geçti, bu ürünün orijinalliğini nasıl anlayabilirim

Ürün AirPods Pro veya Pro 2 ise gürültü engellemeden ve şeffaf moddan anlayabilirsiniz, YouTube'a AirPods modelinizi ve yanına orijinal olduğunu nasıl anlarım? Diye aratırsanız oradaki AirPods'larla kendi airpodsunuzu karşılaştırarak anlayabilirsiniz. Önceden AirPods kullandıysanız çok kolay bir şekilde çakmayı ayırt edebilirsiniz. İyi akşamlar

Elime bir borç kapatma olayından AirPods. 2.nesil ürün geçti, bu ürünün orijinalliğini nasıl anlayabilirim ayrıca aynı şekilde iPhone MagSafe geçti ve bunun da original olduğunu nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam AirPods Pro 2. nesil ise, kulakliklarin silikonlarini cikartin ve kulakliklarin hoparlör kisimlarini birbirine yaklastirin, eger miknatis gibi birbirlerini itiyorlarsa orijinaldir itmiyorsa sahtedir

AirPods 2. nesil düz mü yoksa pro 2. nesil mi? Başlık ve içerik farklı.

iPhone MagSafe dediğiniz de hangi MagSafe ürünü?

Fotoğraflarını gönderir misiniz?
pro 2nd generation, battery pack, görseller yeterli olur umarım

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (3).jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (2).jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 64
  • WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53 (1).jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-24 at 23.37.53.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 53
Yukarıdaki arkadaş seri numarasıyla çözüm önermişte 350 TL'ye satılan çakmalar bile seri numarası kopyalanıyor :D en iyi çözümü söyleyeyim sana kulaklığı aldığında eğer Apple bul uygulamasında konum gözüküyor + kayıp kilidi açılıp kapanıyor + ses çal gibi bul gibi özellikler kullanılıyorsa bunu at cebe. Sonrasında ise ürünü aldığında zaten gürültü engelleme + şeffaf mod + sohbet duyarlılığını test et çalışıyorsa sorun yok. Apple Watch varsa ya da bir Watch şarj aleti varsa kablosuz mekanik şarj etmeyi dene bakayım AirPods Pro 2'nin kutusunu oluyorsa bunu da at cebe. Finalde ise Apple müzik ile uzamsal ses desteğini bir dene mikrofonunu bir dene zaten orijinal ise bu şartları kusursuz karşılar sonrasında son adım olarak AirPods kulağında takılı iken ayarlara gir orada en üstte AirPods ayarları belirmesi gerek orayı başka bir YouTube videosundaki orijinal cihaz ile ayar menüsü karşılaştırma yap eksik vs. var mı diye.
Bende 3 yıldır AirPods Pro 2 kullanıyorum lightning olanı kullandım şu anda da yeni aldığım Type-C olanı kullanıyorum. Başka yardıma ihtiyacın olrusa sorabilirsin.

Seri numarasını Apple'ın web sitesinde sorgulayarak öğrenebilirsiniz.
battery pack i sorgulattım değiştirilmiş dedi, airpods pro için de gözüktü fakat seri numaraları kopyalanıyor diye biliyorum, net bir kanıt değil sanırım

Büyük ihtimal gürültü azaltması çalışmıyordur replika ise.
Satacağım için ürünü denemek istemiyorum, teşekkürler

Yukarıdaki arkadaş seri numarasıyla çözüm önermişte 350 TL'ye satılan çakmalar bile seri numarası kopyalanıyor :D en iyi çözümü söyleyeyim sana kulaklığı aldığında eğer Apple bul uygulamasında konum gözüküyor + kayıp kilidi açılıp kapanıyor + ses çal gibi bul gibi özellikler kullanılıyorsa bunu at cebe. Sonrasında ise ürünü aldığında zaten gürültü engelleme + şeffaf mod + sohbet duyarlılığını test et çalışıyorsa sorun yok. Apple Watch varsa ya da bir Watch şarj aleti varsa kablosuz mekanik şarj etmeyi dene bakayım AirPods Pro 2'nin kutusunu oluyorsa bunu da at cebe. Finalde ise Apple müzik ile uzamsal ses desteğini bir dene mikrofonunu bir dene zaten orijinal ise bu şartları kusursuz karşılar sonrasında son adım olarak AirPods kulağında takılı iken ayarlara gir orada en üstte AirPods ayarları belirmesi gerek orayı başka bir YouTube videosundaki orijinal cihaz ile ayar menüsü karşılaştırma yap eksik vs. var mı diye.
Bende 3 yıldır AirPods Pro 2 kullanıyorum lightning olanı kullandım şu anda da yeni aldığım Type-C olanı kullanıyorum. Başka yardıma ihtiyacın olrusa sorabilirsin.
hocam çok güzel açıklamışsın teşekkürler fakat ürünü satmayı düşündüğümden dolayı denemek istemiyorum, kimseye de sahte ürünü orijinal diye satmak istemiyorum, o yüzden netleştirmek istiyorum.

Hocam AirPods Pro 2. nesil ise, kulakliklarin silikonlarini cikartin ve kulakliklarin hoparlör kisimlarini birbirine yaklastirin, eger miknatis gibi birbirlerini itiyorlarsa orijinaldir itmiyorsa sahtedir
ilginç bir yöntem teşekkürler, satmayı düşündüğüm için kutusunu tamamen açmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı