AirPods şarj almıyor

EmirhanAkce

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 ay önce i9000 TWS yani AirPods 2 nesil aldım ama kutuyu şarja takıyorum. Işığı yanmıyor. Sıfırladım sebebi ne olabilir? Android kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 2 ay önce i9000 TWS yani AirPods 2 nesil aldım ama kutuyu şarja takıyorum. Işığı yanmıyor. Sıfırladım sebebi ne olabilir? Android kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler.
Yani airpods 2 mi? Bu Airpods değil. Airpods, Apple'ın ürünü, siz normal bluetooth kulaklık almışsınız. Şarj sıkıntısına gelince, bu tarz ürünlerde normal. Şarj bağlantı kısmında sorun olabilir. Garantisi var ise garantiye yönlendirin.

Yani airpods 2 mi? Bu Airpods değil. Airpods, Apple'ın ürünü, siz normal bluetooth kulaklık almışsınız. Şarj sıkıntısına gelince, bu tarz ürünlerde normal. Şarj bağlantı kısmında sorun olabilir. Garantisi var ise garantiye yönlendirin.
Olabilir replika olarak söyledim
Çakma ürünlerde böyle durumlar yaşamanız normal. Sırf arkadaşlarıma hava atacağım diye sağlığınızı tehlikeye atmayın.
Hava atma amaçlı almadım hediye geldi
Çakma airpods değil mi o ?
Aynen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı