Airstorr D3 gamepad alınır mı?

xgravity

Picopat
Hocam rahatsız ettim ama bsp D3, 1000 TL falan galiba. Bu neden böyle ucuz?

Bsp D3 1000 lira etmez, markanın orijinal ismi bsp sen alınca da bsp kutusunda gelecek zaten, ben Çin'den 280 lira civarına almıştım 2 yıl kadar önce, bu fiyata Türkiye'de çok iyi yani fiyat. Arasında bir fark çıkacağını sanmıyorum. Ha bütçe artarsa eğer daha iyileri var bu markanın bsp D8 ve D11 gibi.

Bsp D3 1000 lira etmez, markanın orijinal ismi bsp sen alınca da bsp kutusunda gelecek zaten, ben Çin'den 280 lira civarına almıştım 2 yıl kadar önce, bu fiyata Türkiye'de çok iyi yani fiyat. Arasında bir fark çıkacağını sanmıyorum. Ha bütçe artarsa eğer daha iyileri var bu markanın bsp D8 ve D11 gibi.
Hocam genel olarak Bluetooth çalışsın, iOS ile uyumlu olsun ve Xbox kontrolcüsü olsun yeter. Birde tek umudum elimde patlamasın direkt bozulmasın yani :D.

O zaman ben alıyorum.

Hocam genel olarak Bluetooth çalışsın, iOS ile uyumlu olsun ve Xbox kontrolcüsü olsun yeter. Bir de tek umudum elimde patlamasın direkt bozulmasın yani :D.

O zaman ben alıyorum.

Genel birkaç sıkıntısı var, drift problemi var mesela fakat öyle çok kısa sürede meydana gelen bir şey değil WD40 ile de çözülüyor, onun dışında analogları soyuluyor ve piyasada buna uygun analog koruyucu bulmak pek mümkün değil analogları oldukça küçük. Plastik kalitesi eh işte, tetik tuşları basınçlı değil bildiğimiz düz tuş ama işini görür bir gamepad sonunda, teleskopik daha ucuz gamepad yok zaten. Ha ben olsam bir D8'lerin de fiyatına bakardım.

Genel birkaç sıkıntısı var, drift problemi var mesela fakat öyle çok kısa sürede meydana gelen bir şey değil WD40 ile de çözülüyor, onun dışında analogları soyuluyor ve piyasada buna uygun analog koruyucu bulmak pek mümkün değil analogları oldukça küçük. Plastik kalitesi eh işte, tetik tuşları basınçlı değil bildiğimiz düz tuş ama işini görür bir gamepad sonunda, teleskopik daha ucuz gamepad yok zaten. Ha ben olsam bir D8'lerin de fiyatına bakardım.
Hocam son bir sorum daha olacak, rahatsız ettim kusura bakmayın. iPhone 6S'e boyu yeter bunun değil mi?

Genel olarak deneme amaçlı alacağım şimdilik.

@xgravity Sonradan fark ettim, ben bu cihazı ios ile hiç kullanmadım, genel olarak xbox contorller modu var, eğer ios xbox kontrolcüsünü görüyorsa muhtemelen bunu da görecektir.
iOS yani elimdeki iPhone 6S, XBOX kontrolcümle uyumlu çalışıyor, bluetooth ile. Fakat merak ettiğim diğer kısım, telefonun boyu, bu kontrollcüye denk gelir mi? Bir sorun çıkartır mı yani?

Hocam son bir sorum daha olacak, rahatsız ettim kusura bakmayın. iPhone 6S'e boyu yeter bunun değil mi?

Genel olarak deneme amaçlı alacağım şimdilik.

135mm-173mm arası destekliyormuş. Minimum boyutta LG G2 maksimum boyutta Realme GT2'ye sığıyorsa benim deneyebildiğim ona da olur sanırsam.

epeye göre iphone 6'nın boyu 138mm
1762893277188.png

1762893353861.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı