Adaptör konusunda haklı olabilirsiniz ama garantiden yenisi ile değiştirildiği için bir sorun yatacağını düşünmüyorum ama olabilir tabii. Sorun tekrar ederse adaptörü değiştirebilirim.
Yazılım güncellemeleri kısmına girdim Firmware sürümü 1.0.3.1 versiyonu yüklü ve kontrol ettim en güncel versiyon olduğunu söyledi. Bende otomatik güncelleştirmeleri kapattım ve manuel olarak AirTies'in sitesinden indirdim ama sitede en güncel sürümün 1.0.2.0 olduğu yazıyor, yine de yükledim sorunum çözüldü artık kopmuyor çok teşekkür ederim. Boşuna gereksiz masraftan kurtulmuş oldum.
Benim anlamadım nokta şu: Modem otomatik olarak 1.0.3.1 güncellemesini yüklemiş ama sitede en güncel sürüm 1.0.2.0 var ve en iyi şekilde çalıştırıyor, Wi-Fi sinyalim bile 2 dişten, Full çekmeye başladı. Artık bilgisayara her şeyi maneul yükleyeceğim, anlaşılan otomatik güncelleme işini yapamıyorlar.
Bence internet servis sağlayıcını değiştir. AirTies kolay bozulacak bir modem değil çünkü.
2 kez bozuldu hatta sıfırı geldi yine bozuldu bir daha AirTies markasını hayatımda almam. Güncelleme ve diğer çözümleri denedim herhalde tesadüfen oldu 2 saat düzeldi ama sonra aynı şekilde devam etti. Modemi çöpe atacağım artık yeni modem almaktan başka çare kalmadı.