Airties Air 5650 modeme TTNET harici Firmware atma sorunu

Daha fazla  
Benim Airties AIR5650 modemim var turk Telekom'dan almıştım fakat TurkNet'e geçtim ben bu modemin firmwarenı Airties'in kendi Firmware'sini yapmak istedim. En güncel Firmware indirdim fakat yüklemeye çalıştığımda dosyanın imzası geçerli değil diyor. Ne yapabilirim? (Modeme TTNET Firmware'sini yüklemeye çalıştığımda yüklüyor)

Dosya Ekleri

• 1577197247991.png
    1577197247991.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden yapmaya çalışıyorsun? Bir sıkıntısı mı var? Ben de ikinci elden TTNET yazılı modem aldım ve Türknette kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Hatta eski modem arada kopuyordu. Bu modem ile hiçbir zaman kopma yaşamadım ki SNR değeri çok düşük olmasına rağmen. Çünkü YAPA profilinde Oyun moduna almıştım :)

Neden yapmaya çalışıyorsun? Bir sıkıntısı mı var? Ben de ikinci elden TTNET yazılı modem aldım ve Türknette kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Hatta eski modem arada kopuyordu. Bu modem ile hiçbir zaman kopma yaşamadım ki SNR değeri çok düşük olmasına rağmen. Çünkü YAPA profilinde Oyun moduna almıştım :)
Modemin torrent özelliğinden yararlanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı