Airties air5342 Modem Üzerinden Açılan Port Çalışmıyor

Yer
Antalya Manavgat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum, modem üzerinden port açamıyorum. Daha önce açıyordum ama şimdi artık açılmıyor, en son 6 ay falan oldu açalı, ne oldu da açılmıyor artık bilmiyorum.
Öncelikle kendi ilerlediğim yolları anlatayım en basit MC Server Portu. Kendi bilgisayarıma özel ip verdim.

portbölümü.JPG

Sonrasında ise MC Server ayarlarında ip falan yazıyorsun tamam oluyor. Ama nedense açık port kontrol ederken kapalı gösteriyor. Server açıkken ve ben Serverdeyken de kapalı gözüküyor.
Birde Modem ana sayfasındaki ip ile Googledan ip adresim nedir diye aratınca çıkan ipler farklı çıkıyor.
Bir sorun olur mu? Bu sorunu nasıl çözerim, yardım edin.

modem ip.JPG

site ip.JPG

aynı sorun bendede var yalnız bende ethernet üzerinde açtığım halde kapalı gözüküyor ama wiriless üzerinde çalışıyor. elinde bi harici wiriless cihazı filan varsa onla modeme bağlanıp onun ipsini sabitleyip port açmayı denermisin birde öyle kontrol ettir laptop filanda olabilir denemedim ama oda wirilessden bağlanıyor sonuçta

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı