AJ 159P ve AJ 159PRO modellerde Wireless 1k ile Wireless 8k arasındaki fark nedir?

Rauf02

Hectopat
Makaleler
2
Vergi dahil iki mouse arasında 107 lira fark var. Biraz parayı kurtarma peşindeyim. Bunlar tam olarak neyi ifade diyor açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

1730220013376.png

Dosya Ekleri

• pahalı.png
    pahalı.png
    116,9 KB · Görüntüleme: 195
  • ucuz.png
    ucuz.png
    114,7 KB · Görüntüleme: 174
Azili bir oyuncuysan Apex modelini al, sensorleri oldukca fark yaratacak cinsten. Onun disinda pek bir fark yok zaten ama 107 liraya deger diye dusunuyorum Apex modelinin.

Azili bir oyuncuysan Apex modelini al, sensorleri oldukca fark yaratacak cinsten. Onun disinda pek bir fark yok zaten ama 107 liraya deger diye dusunuyorum Apex modelinin.
Hocam AJ159P ve AJ159 Pro modellerinden bahsediyorum. Apex değil ki

Hocam onları bilmiyorum da epeyde bunları karşılaştırdım Apex büyük fark koydu Apex'i almanızı tavsiye ederim.
Mouselarda apex yok hocam.

Dosya Ekleri

• 1730220804587.png
    1730220804587.png
    439,1 KB · Görüntüleme: 205
Hocam AJ159p ve AJ159 Pro modellerinden bahsediyorum. Apex değil ki.

Mouselarda Apex yok hocam.

Attiginiz karsilastirma resmindeki model ismine bakaraktan soyledim hocam. Hangisi Apex sensorlerini iceriyorsa onu alin, Pro olan muhtemelen.

duzeltme: hocam ben yanlis anlamisim resmi kusura bakmayin. anladigim kadariyla olan kismina cevap vereyim.

pro olan modelin tri-mode baglanma yontemi var digerlerinin sadece dongle ve kablo ile baglanma yontemleri var.
pro modelinde charger istasyonu cok daha guclu diger modellere gore.

bunlar disinda bir fark yok ama @safyasoo adli arkadasin da dedigi gibi apex modelinin cok fiyat farki yoksa onu alin sansurlu sekilde soyleyecek olursam "hayalı" bir modeldir, dayanıklı da oldukca.

Son düzenleme:
Pro modeli al, aradaki fiyat farkina değer. Şarj istasyonu öteki modellerde standard olarak gelmiyor, ayrıca satin alman gerekiyor. Ayrıca pro modelinde MCU da farklı ve daha iyi. Ekstra olarak 8K destekli, 2K-4K seçip kullanabilirsin 8K için işlemcin yetersiz olsa bile. Kısacası aradaki 100 liraya cok fazla şey almış oluyorsun.

Eklemeyi unutmusum, bir de Pro modelinde daha iyi bir switch kullanılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı