Merhaba TYT Türkçe çalışmaya başlamak istiyorum ama nasıl çalışabilirim bilmiyorum. Her gün paragraf çözüyorum. Bir de dil bilgisi kampına başlamayı düşünüyorum. Bunlar yeterli olur mu? TYT Türkçe kamplarına falan bakıyorum, kafam çok karışıyor.
Paragraf vb. çözüp dil bilgisi çalışmakla tyt türkçe kampları aynı içerik mi peki? Mesela tyt türkçe kamplarında sözcükte anlam cümlede anlam falanda vardı bu paragraf konusu mu? Biraz cahilim kusura bakmayın.Paragraf rutinine aynı devam et, dil bilgisi çalışmasını da Deniz Hocadan yap. Dil bilgisi bitince 2 günde bir branş denemesi ile +30'a sabitle. TYT Türkçe kamplarına girme. Paragraf için 2 kitap yeterli.
EK: Dil bilgisi soru bankası 3D
Sıkı çalışmaya başlasam ea 100 bin civarı gelebilir mi sizce? Şuana kadar ne yazık ki hiç çalışmadım. Mezuna kalmak hiç istemiyorum.Ben 2. kez mezuna kaldım ve sonrasında üniversiteyi kazandım. Psikolojik açıdan çok yorucu bir şey, şu anki aklım olsa mezuna kalmamak için eşek gibi çalışırdım. Sınava düzgün çalışmadığım için böyle oldu. İlk mezun senemde dershaneye gittim, keşke gitmeseymişim. Daha sonraki sene sadece etüt merkezine gittim. YouTube'dan hocaları dinleyerek çalıştım. Eşit ağırlıkta 20k sıralama yaptım. Benim için gayet yeterli bir hedefti. Bu söylediğim şekilde çalıştım ve bende işe yaradı.
Yanlış anlama da ea 100 binle ne okumayı ne olmayı düşünüyorsunSıkı çalışmaya başlasam ea 100 bin civarı gelebilir mi sizce? Şuana kadar ne yazık ki hiç çalışmadım. Mezuna kalmak hiç istemiyorum.
Bilemiyorum ama en azından bir hedefimin olması için 100 bine girmek istiyorum diye kararlaştırdım şuanlık.Yanlış anlama da ea 100 binle ne okumayı ne olmayı düşünüyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.